Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA AGRAM
Povratak na članak

Bandić čekao policiju – Od petka znao da će ga uhititi

USKOK traži istražni zatvor za 12 osumnjičenika, dok ih je četvero pušteno da se brane sa slobode

Komentari 44

Avatar dalibor_d
dalibor_d
15:41 21.10.2014.

Svi uhićeni su znali da će biti uhićenja. Sinoć se odvjetnik Miljević (da li slučajno ili namjerno) u "Bujici" izlanuo da je sa svojom klijentom razgovarao u četvrtak o onome što mu se stavlja na teret i pri tom muu rekao: "Pa neće te valjda zbog toga uhapsit?" Dakle, svi su odavna znali što ih čeka i ako su trebali nešto sakriti ili pobjeći mogli su to davno napravit. Stoga je još bedastija ova frka oko uhićenja navrat-nanos u nedjeljno popodne.

VL
TB
Toni broo
16:10 21.10.2014.

Bandiću, izdrži! Većina građana Hrvatske i Zagreba te podržavaju. Sve ankete idu u tvoju korist, ali ih mediji ignoriraju. Uživajte još malo svi vi mrzitelji Bandića, ali Milan bu se vratil još jači!

VL
DR
dragica949
16:05 21.10.2014.

Izvori bliski gradskoj upravi.... navodno..,problematične tvrdnje za ovako bombastičan naslov. Čiste insinuacije,na temelju kojih komentiraju ljudi,koji članak nisu ni pročitali.

VL
KR
kresimirn
16:14 21.10.2014.

nasilno brisanje nezaposlenih sa burze, sve rade kako ne bi bilo prikazano preko 400.000 nezaposlenih, kraj komunisticke partije, njemacka vam treba suditi, pad standarda, bdp pred bankrotom, nemojte da vas zamagljuju sa par pijuna..... di je dorh, od vrha do dna ?

VL
DU
Deleted user
16:28 21.10.2014.

Da su kriteriji isti za sve danas bi pola političkih elita bilo iza rešetaka. Što je s Mesićem? On je zaštićeniji od ličkog medvjeda. Svima je jasno da je ovdje riječ o političkom zatvaranju.

VL
T1
t111
16:48 21.10.2014.

bandica mogu podrzavati: 1. osobe koje imaju direktnu korist od bandica ; 2. hercegovci ; 3. osobe koje snizavaju prosjek iq-a u hrvatskoj. ne mogu razumjeti zasto bi osoba koja ne spada u barem jednu od ovih kategorija podrzavala bandica.

VL
HR
Hrvat1992
16:28 21.10.2014.

Bože dragi, koliko smo mi Hrvati jadni ili jalni! Ne treba se ničijoj nesreći rugati ili naslađivati, što posebno vrijedi za "vrijedne" novinare koji stvaraju umjetnu krizu, tamo gdje iste uopće nema. Što se mene osobno tiče, Milan Bandić je na čelu grada Zagreba napravio više toga što niti jedan njegov prethodnik/prethodnica zajedno nisu učinili! DRŽI SE MILANE.

VL
AN
Anasta
16:46 21.10.2014.

Zasto se ova akcija zove Agram?

VL
DU
Deleted user
19:46 21.10.2014.

Ja jednostavno nemogu vjerovati kakvo smeće od novinarstva imamo mi u Hrvatskoj. Pa odmah poslije uhićenja objavili su da su Bandića ili Ljubičića uhvatili pri pokušaju bijega na granici a sad objavljuju da su znali da će biti uhičeni več prije i da su mirno čekali uhičenje. Pa kako vas nije sramota gospodo novinara za ova lažljiva sr...nja koja objavljujete. Nije čudo da vam tiraža pada i da vas Linić nije spasio smanjivanjem PDV-a na 5% i predstečajnim nagodbama večina bi več odavno bankrotirala. Očito je došlo vrijeme da se partiji vrate dugovi.

VL
US
usisavac
16:56 21.10.2014.

uzto...proklet onaj, koji ih je zalijepio za Hrvatsku...trebali su njemu, ne nama....................Dugo nisam bio ovako optimističan. Meni osobno je ovo najbolja vijest ikada u RH....Nadam se da će ti dotepli kradljivci i neprijatelji Hrvatskih državljana dobiti doživotnu robiju uz oduzimanjaanja imovine........

VL
NI
nicolatesla
15:45 21.10.2014.

U normalnoj zemlji za 10 eura moras dati ostavku, i vratiti isti cas pare, osim sto si dozivotno obiljezen, i nema sanse da vise sjednes na bilo koje drzavno radno mjesto. A vidi ovi sta izvode, barataju nacionalnim bogatstvom, ratni profiteri i politikanti im posjeduju sve u drzavi, sve lopine su im na slobodi, i sta bi mi sada trebali ocekivati od takvog pravosudja. Pa prve njih treba maknuti, da bi se ocistila drzava.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:38 21.10.2014.

znaci, bilo je :Gdje ste do sada?!?

VL
LI
lixeGZ
18:15 21.10.2014.

žalosno je i djeluje: - da nema funkcije u Hrvatskoj koja nije opterećena komprimitirajućim činom; - da smo "mi svi" ovce koje navijamo za neku komprimitiranu stranu; - da su svi oni isti, lijevi, desni, srednji......oni se međusobno mlate zaa vlastito opstojanje u korumpiranom sustavu kojega su oni stvorili samo sebi na korist, a mi promatrači, kruha gladni, ovce, prislanjamo na nama "simpatičniju" stranu, bez da spoznamo da takovim činom podržavamo i odobravamo svakoga od njih ! meni je tog igrokaza već podulje dosta i gadi mi se ! ja se za ovo stanje kakvo je kod nas u proteklih 20 godina, 90tih nisam tukal ! i have a dream.........a to je, da nam konačno svima bude dobro ili barem bolje, a ne samo određenoj kasti koja skrbi samo sebi i svojim pokoljenimana na našim leđima.

VL
DU
Deleted user
16:58 21.10.2014.

Hapsenje je definitivno igrokaz kako bi se u maglu bacile dobro poznate cinjenice i porazavajuci rezultati vladajuce politicke elite. Hapsenje nije doslo iz DORHA vec su ga pokrenuli iz PUskoka (veza sa ministarstvom unutrasnjih poslova) Medijski se odradio PR....i sad sljedi panika ako ne uspije taktika: "drzat ce mo ih dok bar nesto ne izlaju jedan protiv drugoga".....Po ovakoj proceduri moglo bi se zatvoriti cijeli sabor i cekati. S obzirom da to kuzi i baba na placu.....ne bi se iznenadila da ovo sve propadne....

VL
DU
Deleted user
16:30 21.10.2014.

Da su kriteriji isti za sve danas bi pola političkih elita bilo iza rešetaka. Što je s Mesićem poštenjačinom? On je zaštićeniji od ličkog medvjeda. Svima je jasno da je ovdje riječ o političkom zatvaranju.

VL
DU
Deleted user
16:42 21.10.2014.

Hoce li Milan u Remetincu postati Milanka?... s bradicom vuce na Conchitu s eurosonga ;-)

VL
DU
Deleted user
16:37 21.10.2014.

Kriminalnom bosu i njegovim uhljebama poseban porez kako bi se namaknule pare koje je ovaj bonvivan i njegova parazitska stetocinska svita zamracila svih ovih godina

VL
PA
parasa
17:52 21.10.2014.

Bandić čekao policiju – Od petka znao da će ga uhititi.......... pa ako je znao onda od petka do nedjelje mogao je po želji spremiti crne dokumente, znači da ima svoje ljude u čitavom sustavu Hrvatske.

VL
US
usisavac
16:39 21.10.2014.

---StopKriminalu-----------------------------pazi sad...!!.................. --------------------------Bandić je primitivna lopovska seljačina, koja je došla iz erceg-vuko*ebine u grad......................... I to još iz druge države!!,,,,,,,,,,,,,,,,,, Kako to obično biva, takvi čim prijeđu granicu postaju najveći Hrvati, Hrvatine! ..........................Dizao je visoko noge dok je hodao podao po asfaltu, grobovima skidao cipele na zebri, da bi kasnije potkradao isti taj grad............................. ............................. Pokrao je i poseljačio dodatno Zagreb sa svojim jednako primitivnim uhljebima. ...............................................Bandić je polupismeni primitivni lopov i ništa više....takve treba nakon zatvora potjerati iz Hrvatske !!!

VL
DU
Deleted user
07:20 22.10.2014.

Na naslovnici piše da su istragu vodili Ostojićevi povjerljivi ljudi. Očito da je ipak procurilo da sz spremni za hapšenja, ako odvjetnik tvrdi da su još u četvrtak radili plan. Odgovor za Toni broo: 7. Ne ukradi. 8. Ne laži.ži. 10. Ne poželi stvari bližnjega svoga. Dakle, najveći katolici na svijetu podržavaju osobu koja se, kao veeeeliki vjernik, ne pridržava zapovjedi Božjih. Očito je da se danas sudi Isusu i da Poncije Pilat pita koga želito slobodnog, Isusa ili razbojnika Barabu, naši katolici bi isto birali Barabu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.