Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO DIJABETES

Od korone preminuo osnivač kršćanske televizije, govorio ljudima da se mole, a ne cijepe

Youtube screenshot
02.12.2021.
u 14:42

Od ostalih bolesti patio je i od dijabetesa, a njegov sin ranije je kazao kako je njegovo stanje ''zasigurno dijelom duhovnog napada od protivnika''

Osnivač kršćanske televizije u Dallasu Marcus Lamb (64), poznat po svojim teorijama zavjere o cjepivu protiv koronavirusa, preminuo je ovog utorka zbog komplikacija izazvanih COVID-om 19.

Prije nešto više od dva tjedna Lamb je hitno zaprimljen u bolnicu, prenosi New York Times, nakon što mu je tijelo ostalo bez kisika. 

Televizijska mreža Daystar poznata je po propitkivanju učinkovitosti cjepiva, a Lamb je zajedno sa svojom suprugom u zajedničkoj emisiji i promovirao lijekove, a ne cjepivo. 

- Umjesto cijepljenja, molite se. Dostupan nam je i ivermektin i budezonid i hidroksiklorokin, kazao je u svibnju. 

Lamb se posljednji puta u emisiji pojavio 3. studenog u kojoj je u nekoliko navrata jako zakašljao. Od ostalih bolesti patio je i od dijabetesa, a njegov sin ranije je kazao kako je njegovo stanje ''zasigurno dijelom duhovnog napada od protivnika''.

>> VIDEO Ako imate COVID, ovo su simptomi koje ćete vrlo vjerojatno prvo osjetiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije