Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMO MEDVED:
Povratak na članak

'Od Hvidre očekujem dijalog'

Predstavnici Hvidre Josip Đakić i Josip Periša u ponedjeljak bi se trebali sastati s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrima Medvedom, Božinovićem i Krstičevićem.

Komentari 5

Avatar Syssko
Syssko
13:01 07.10.2019.

HDZ-Šeks-locirati-transferirati-uhititi! Kada je to obavljeno KOLINDA je sa Carlom Del Ponte na taj dan u tu "čast" pila šampanjac, nazdravljajuči "uspješnoj akciji"! Postoji snimka-CRNO NA BIJELO, pogledajte na BUJICI video, nije montaža! HDZ ga je uhitio-LICEMJERI! Ti i takvi koji i su na temelju busanja o prsa "DOMOLJUBLJEM" pokrali državu i dan danas na toj temi dižu niske strasti i dobijaju poene u suradnji sa PUPAVKOM kojem je Vučić šef iz sjene a obojici ŠEŠELJ mentor, Kolinda ih pa ugošćuje sa počastima! Najbolesnije je što to HVIDRA podržava a narod na izborima sve dodatno potvrdi! Di ja to živim?

VL
Avatar berija1
berija1
12:54 07.10.2019.

Nikad pravi branitelji nece rusiti ovu vladu, SDP su dobro upoznali.

VL
AE
a e
13:12 07.10.2019.

Nista od HVIDRE...HDZ ovi ljudi.Di su pare???

VL
MO
moškov
10:32 07.10.2019.

pupavac je nedodirljiv...jer on moze u hrvatskoj i o hrvatskoj govoriti sto ga je volja..zasto je to tako ...zna se ...ili se ne zna...itd ...sastanak sa vrhom hvidre biti ce takovi da ce njeni predstavnici poceti nesto mekanije zboriti....

VL
MO
moškov
10:28 07.10.2019.

tesko ce te ili bolje receno nikako i nikada ne ce te procesuirati pupavca ....jer on moze u hrvatskoj i o hrvatskoj govoriti sto ga je volja..zasto je to tako ...zna se ...ili se ne zna...itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.