Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMO MEDVED:

'Od Hvidre očekujem dijalog'

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.10.2019.
u 10:10

Predstavnici Hvidre Josip Đakić i Josip Periša u ponedjeljak bi se trebali sastati s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrima Medvedom, Božinovićem i Krstičevićem.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved rekao je u ponedjeljak kako od današnjih razgovora s Hvidrom očekuje dijalog.

"Dijalog, dijalog, i dijalog", to je ono što ministar hrvatskih branitelja očekuje od današnjih razgovora sa Hvidrom.

Na pitanje čini li mu se da predugo traju izvidi DORH-a o Miloradu Pupovcu, Medved je odgovorio kako će se danas razgovarati o tome.

Predstavnici Hvidre Josip Đakić i Josip Periša u ponedjeljak bi se trebali sastati s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrima Medvedom, Božinovićem i Krstičevićem.

Ministar Medved odgovorio je ispred Banskih dvora i na pitanje je li Hrvatska spremna za novi val izbjeglica rekavši da je to kontinuirani problem te da ministar unutarnjih poslova i Vlada komuniciraju s javnosti konstantno o tom problemu.

"Što će se dalje dešavati vidjet ćemo. U svakom slučaju Republika Hrvatska i njene sigurnosne snage, odnosno cijeli naš sustav je kvalitetan, imamo vrhunske ljude kvalitetno opremljene i zasigurno ćemo biti spremni odgovoriti na sve izazove", rekao je Medved.

Komentara 5

Avatar Syssko
Syssko
13:01 07.10.2019.

HDZ-Šeks-locirati-transferirati-uhititi! Kada je to obavljeno KOLINDA je sa Carlom Del Ponte na taj dan u tu "čast" pila šampanjac, nazdravljajuči "uspješnoj akciji"! Postoji snimka-CRNO NA BIJELO, pogledajte na BUJICI video, nije montaža! HDZ ga je uhitio-LICEMJERI! Ti i takvi koji i su na temelju busanja o prsa "DOMOLJUBLJEM" pokrali državu i dan danas na toj temi dižu niske strasti i dobijaju poene u suradnji sa PUPAVKOM kojem je Vučić šef iz sjene a obojici ŠEŠELJ mentor, Kolinda ih pa ugošćuje sa počastima! Najbolesnije je što to HVIDRA podržava a narod na izborima sve dodatno potvrdi! Di ja to živim?

Avatar berija1
berija1
12:54 07.10.2019.

Nikad pravi branitelji nece rusiti ovu vladu, SDP su dobro upoznali.

AE
a e
13:12 07.10.2019.

Nista od HVIDRE...HDZ ovi ljudi.Di su pare???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije