Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac za Srbe
Povratak na članak

Od 20 milijuna, Pupovac ne nadzire samo 715.000 kuna

Srpsko narodno vijeće nakon dvije godine održava skupštinu i mora podnijeti financijski izvještaj.

Komentari 9

TR
Trempetich
14:46 15.12.2012.

Jel tom Pupavcu ikad išta paše?....ja imam osjećaj da se taj tip buni i kad mu je šta ja znam.....zeleno na semaforu i nema gužve.

VL
DU
Deleted user
12:25 15.12.2012.

skinuti i njega s trona, dojadio je...

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:48 15.12.2012.

jos jedan profiter..

VL
CV
crna vrana
13:59 15.12.2012.

Jučer gledam Opačičku, kako roditeljima autistične djece s kojima su zajedno prosvjedovali na Markovom trgu, jer po županijama nema više od 2-3 logopeda i defektologa , kaže da će se na internetu objaviti registar njihovih prava, kao i da u proračunu baš i nema novca za te potrebe. Zato love ima na vreće za našeg Pupija, koji Hrvatsku drži mačehom, ali i kravom muzarom istovremeno.

VL
ST
STRAN
14:19 15.12.2012.

Predsjednik Josipović je bio u pravu kada je rekao da Pupovac konstantno proizvodi sukobe niskog inteziteta s Hrvatima kako bi se održao na vlasti. On je srpstvo pretvorio u dobar biznis.Gadi mi ga se gledati sve ove godine, nije uopče doprinio nikakvom pomirenju Hrvata i Srba, radi samo za svoju ...icu.

VL
IS
Iskra1
14:41 15.12.2012.

Najgluplji nepromisljen zakon izraden u svrhu izbora! Objektiva ove drzave treba biti jedan zakon za sve, Poseban zakon za emigrante A za sastav vlade neka se bore znanjem, iskustvom, kompetencijom i najvaznije empatijom za covika. Nemas empatije, napolje!

VL
Avatar possibilis
possibilis
15:01 15.12.2012.

Uporno se Pupovca proziva po novinama sve glasnije i glasnije. Najostrije kritike dolaze (indikativno) od Predsjednika. Cini se da netko nije zadovoljan trosenjem novca za manjine (citaj za Srbe). Izgleda da njihova "prava" nisu dovoljno zastupljena. Ovakve inicijative su ucestale i nepromjenjene i uvjek iz istog smjera. Izgleda da nasi ministri i predsjednici imaju vanjske nalogodavce. Mislim da bi se i to trebalo istraziti.

VL
NE
neverane
15:15 15.12.2012.

Nemam ništa sa Pupovcem,ali mi izgleda kao najrazumniji političar srpske nacionalnosti u Hrvatskoj.Cijeli rat je proboravio u Hrvatskoj,majka mu je također sve ovo vrijeme bila u Hrvatskoj,nikad u inozemnim nastupima nije naštetio Hrvatskoj koju smatra svojom domovinom, ne raspolažemo podacima da mu je i rodbina četnikovala...dakle nije nikad okrenuo leđa niti izdao narod sa kojim živi puste godine.....itd.A to što se rigidnije zalaže za prava Srba u Hrvatskoj,pa Bože moj,legalni je predstavnik Srba i zalagat će se za ostvarenje njihovih prava i u nerealnim traženjima kao i svaki političar bez obzira o kojoj se političkoj opciji radi.

VL
MR
milan_r
09:32 16.12.2012.

hahahaha neverane,što da ti kažem ja na ove gluposti koje pišeš! Barem si nas dobro nasmijao ako ništa drugo ,evo pijuckamo kavicu i baš si nas oraspoložio lijepo.Hvala ti na tome :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.