Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Beroš:
Povratak na članak

'Od 188 uzorka njih 54,1 posto je s dokazanom alfa varijantom, a 43 posto s delta varijantom'

Pozivam naše umirovljenike, starije sugrađane i članove njihovih obitelji da svoje starije članove upute i ohrabre na cijepljenje jer svaka nova aplicirana doza umanjuje mogućnost rasta brojki uslijed prisustva novih varijanti virusa, kazao je Beroš

Komentari 14

MA
majstorsmora
15:02 01.07.2021.

Čekamo gama varijantu...pa sve do omege

VL
DU
Deleted user
15:43 01.07.2021.

A kaj je sa beta i gama varijantom???

VL
NE
neboiznadzagreba2
15:26 01.07.2021.

Sve manje ih ovo čita i komentira, ne znam da li su se predali ili nemaju potrebe ponavljati sto puta ponovljeno - neću se cijepiti.

VL
AA
aabbcc
16:59 01.07.2021.

Novi sojevi, transformacije kao posljedice masovnog cijepljenja trebali bi po svim pravilima biti manje opasni uprotivnom postaje upitno cijepljenje !

VL
DU
Deleted user
14:57 01.07.2021.

Svako dan sve veća laž toliko ste toga več izmislili ali ste u svemu otkriveni uskoro sljedi veliko razotkrivanje

VL
MU
Muzakus
16:33 01.07.2021.

Danas sam obavio drugu dozu, nakon sto sam kao dijete cijepljen sa više od deset raznih cijepiva, kao i cijela populacija, u bivsoj drzavi., za vrijeme Tita (ako je nekom vazno). I prezivio sam. Ne pokazujem znakove magnetizma, ne odasiljem radio valove, ne radim prisilne radnje, a niti mi je rep krenuo rasti. Mislim da bi se više ljudi cijepilo da se placa, i da je nekako eksluzivno, recimo samo za VIPovce. Onda bi svi nasli nacina da se cijepe🤣

VL
DU
Deleted user
17:59 01.07.2021.

Svi naši stožeraši i imunolozi kunu u kolektivni imunitet, a kojeg je nemoguće postići sa postojećim mRNA/DNA (Pfizer,Moderna,AstraZeneca,J & J ) genetskim cjepivima, jer dotična cjepiva ne sprečavaju zarazu, već samo bolest i hospitalizaciju i smrt. Strategijaa kolektivnog imuniteta zahtjeva cjepiva koje sprečava širenje virusa i zarazu, ova 'cjepiva' to ne nude. Nevjerojatno je kako su uspjeli prodati ovu priču znanstvenicima( za političare me ne čudi) Ova cjepiva nisu dugotrajna sigurna, što god Vam oni o tome rekli. Tko može biti siguran da će nakon cjepljenja biti sposoban imati zdravu djecu, npr. Nitko nije napravio (jer nije bilo vremena) nikakva istraživanja o eventualnim dugotrajnim posljedicima na zdravlje. Nije istina da nema efikasnog lijeka protiv koronavirusa. Proguglajte covid19criticalcare (radi se o udruzi doktora koji nisu kleknuli i koji se nisu pokorili ovom novom 'normalnom', radi se o doktorima koji rade na licu mjestu na intenzivnom odjelu i koji su kroz sito i rešeto korona krize u Americi, na licu mjesta metodom pokušaja i promašaja dopli do učinkovitih metoda liječenja, kako u prevenciji bolesti, tako i u liječenju. Oni su teško cenzurirani danas na socijalnoj mrežama. Koronu (a i sve nove sojeve) vrlo dobro ubija kombinacija antiparazitika (ivermektin,hidroksiklorokin,slatki pelin) u kombinaciji sa vitaminom D i zinkom. Provjerite doze na covid19criticalcare.

VL
DU
Deleted user
18:05 01.07.2021.

Ma pusti njih , djecu treba cijepiti najmanje tri doze jer oni su najopasniji i pravi cilj

VL
SA
Safet
12:24 02.07.2021.

Silom ucjenama pretnjama ljude prisiljavaju na cjepljenje ovo je nacisticko ponasanje diktatura nad ljudima silno zele nas poubijati stim otrovom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.