Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korekcija cijena
Povratak na članak

Od 13. travnja poskupljuju turističke vize za SAD

Poskupljenje se odnosi na turističke, tranzitne, studentske, poslovne te vize namijenjene članovima posada, akademskih razmjena i medijskim djelatnicima.

Komentari 8

Avatar wratnik
wratnik
15:09 11.04.2012.

Preiswucher.!

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
14:53 11.04.2012.

A koliko kosta Hrvatska Viza za Amerikance ? ! Hrvatska tu treba isto voditi racuna da Vize za Amerikance budu u skladu sa Hrvatskim Vizama . Cudno da se u tom izvjestaju ne spominje cijena Hrvatskih Viza za Amerikance dada se zna u javnosti da su vize u skladu sa Amerikom.

VL
BA
barbaizamerike
15:16 11.04.2012.

@kumek iz (HR.Zagorjre) hrvatska za americke gradane nema vize i amerikanci za hrvatsku netrebaju vizu nadam se da i hrvatima za ameriku uskoro nece trebati viza

VL
UN
unbekant
15:48 11.04.2012.

Sta nasa ulizivicka vlada radi,zasto se i Amerikancima odmah ne uvedu vize,halo zar smo mi stvarno tako nisko pali,zar se nasa vlada stvarno toliko plasi ove stetocina zvana amerika.......

VL
DU
Deleted user
15:57 11.04.2012.

U slucaju da se nama ukinu vize za USA i onda opet nije sigurno da mozete uci u USA. Prije ulaska svaki gradanin bilo odakle dolazi, mora preko INTERNETA-sistema ESTA podnijeti zahtjev za ulazak tkz. predispit osobe.Onda dobijete automatski ESTA broj koji US sluzbenik na ulazu u USA preko computera vidi-razmisli i tek on odlucuje da ili ne!! Po US zakonu samo taj sluzbenik odlucuje i unatoc bilo kakvoj vizi da imate-nista nije vazno ili sigurno dok ne doticni sluzbenik udari ulazni pecat. Nikakva garancija nije ulazna VIZA ili bez-VIZNI sistem.

VL
DU
Deleted user
16:14 11.04.2012.

Sve zemlje koje su oslobodene VIZA smatra se kao bez-Vizni Waiver System-Npr. Njemacka. ESTA je elektronski zahtjev za ulazak u USA/Electronic System for Travel Authorization/ kosta 14 US $ sto se mora odam platit/CreditCard/ Ponavljam opet sto je 100% sigurno-nemate nikakve garancije i ako dobijete VIZU da mozete uci u USA-Samo sluzbenik na ulazu u USA-ODLUCUJE !!!!!!!

VL
MA
medjimurac.at
18:27 11.04.2012.

Nebih isao u USA ni da je viza besplatna , tretman hrvatskih gradjana kod trazenja te vize je kao da smo nekavi ljudi treceg reda ! Sramota je jedino sto se prilikom ulaska u Nato svasta obecavalo a nista odod tog i realizirano .

VL
LA
Lavica7
21:25 11.04.2012.

Reciprocitet! Nama tebaju vize za USA, uvesti i njima vize za HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.