Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALVERZACIJE
Povratak na članak

Od 13 podignutih optužnica u aferi Mjenice sud odbacio njih 12

Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je žalbu protiv takvih odluka suda. Što se tiče završetka istrage o Agrokoru, svi su zakonski rokovi za dovršetak probijeni.

Komentari 5

Avatar zeksina
zeksina
00:05 23.07.2020.

Para vrti gde burgija neće. Ovo ima samo kod nas u Hrvatskoj

VL
EL
EldersWisdom
08:43 23.07.2020.

DORH je nesposoban, kako se zaposljava drzavnog odvjetnika tako se puni i kadar. Podobni, a ne sposobni. Najlakse je u medijima stvoriti ogromnu aferu, ali treba to poslije na sudu dokazati, a tu obicno cinjenice ne idu u prilog tuziteljima. Bitno da je cilj ostvaren, firma unistena preko medijske halabuke, a poslije je ionako nebitno jesu li akteri krivi ili nisu. Bitno da su maknuti s trzista.

VL
DU
Deleted user
12:20 23.07.2020.

Ma naravno kod nas se medijski stvori afera osumnjičeni se pohapse dva tri mjeseca zatvora da ne bi utjecali na svjedoke onda DORH skuplja dokaze tri šetiri godine i složi takvu prijavu da manje više se odbaci ili osudi sa guljenjem krumpira.

VL
TE
texviler
09:08 23.07.2020.

šta nam rade pa do kada više

VL
MI
mile06
07:58 23.07.2020.

U ovo je i vrh HDZa umjesan a ovog malg buckastog Todorica su namjesteli na Nisan kako je mogao jedan covjek da dobije sve od poljoprivrede,stocarstva,vinograda,lanac Trgovina i svih drugih dozvola i nitko drugi nije kriv a sve druge su unistili i to se zove stranka JAMI -HDZ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.