Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspekcija
Povratak na članak

Od 10 zaposlenih blagajnika u HAC-u, troje je branitelja

Sedam zaposlenih na naplatnoj postaji Vrgorac nema status branitelja, ali ispunjavaju uvjete iz natječaja

Komentari 9

Avatar Sor@n
Sor@n
21:38 17.08.2011.

Inače, branitelji imaju prednost pri zapošljavanju u državnim poduzećima ako ispunjavaju uvjete natječaja, mda. To si stavite mačku o rep. Ja imam dokaze da je sasvim suprotno.

VL
BA
baš
21:40 17.08.2011.

U HAC-u je trebalo zapošljavati isključivo branitelje koji imaju potrebne uvjete! U HAC-u plaće nikada nisu trebale biti tako visoke, pa ispada da je studiranje čisto bespotrebno kada se može ostvarivati na ovakvim mjestima i do 7.500,00 kn mjesečno. Ali opet je to učinjeno kako bi se uzimala lova, a ljudi bili podčinjeni. Uvjek isti scenarij.

VL
Avatar Daniel ZG
Daniel ZG
21:48 17.08.2011.

\" Inspekcija je, naime, utvrdila kako od deset zaposlenih samo tri imaju braniteljski status, dok sedam zaposlenih nema taj status, ali ispunjavaju uvjete natječaja.\" ---- ja zaista neznam ko je tu blesav. fučka mi se koliko njih ispunjava uvjete, recitee nam inspektori koliko se branitelja javilo koji ispunjavaju uvjete i nisu primljeni. to trebate utvrditi. ove vaše izjave ne znaće ništa. za takova izvješća vi inspektori, do jedan koji ste bili u inspekcuiji u HAC-u, zaslužujete OTKAZ.

VL
ZO
zoki385
22:57 17.08.2011.

Ne znam kako inače stvari stoje. ali ako branitelji IMAJU prednost, onda se to mnora poštivati. kako im je samo palo na pamet da ćemo mi biti budale, a oni pametni i zapošljavaju mimo zakona. nije HAC firma od 10 zaposlenika, pa da im takvo što promakne. zato KAZNITI one koji nisu poštivalio zakon. ionako je HAC, legendarna, najkorumpiranija tvrtka u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
23:13 17.08.2011.

prednost imaju oni koji su dobri sa barba lukom

VL
CZ
carlos_zg
01:23 18.08.2011.

Šta ne napišete članak o krađama djelatnika HAC-a na naplatnim kućicama koji svakog radnog dana ukradu oko 100 eura..

VL
OB
-obrisani-
05:18 18.08.2011.

u pravnoj državi moraju imati svi isto pravo i obveze bez razlike na nacionalno,vjersko,kulturološko,političko ili bilo koju drugo pripadnost ..forsiranje povlaštenja jedne pripadnosti dolazi do tenzija koje nije nikom potrebno

VL
OB
-obrisani-
06:26 18.08.2011.

Ako branitelji imaju prednost onda se to mora poštivati Ako je Hrvatska Pravna država onda se Prednosti moraju poštivati Ako se donešeni Akti u Pravnoj ?,državi ne poštuju, onda je Hrvatska država sve drugo samo ne PRAVNA.

VL
OB
-obrisani-
07:33 18.08.2011.

18.08.2011. u 05:18h ferdo je napisao/la: u pravnoj državi moraju imati svi isto pravo i obveze bez razlike na nacionalno,vjersko,kulturološko,političko ili bilo koju drugo pripadnost ..forsiranje povlaštenja jedne pripadnosti dolazi do tenzija koje nije nikom potrebno ====================================== U natjećaju jasnoo piše : Tko ima prednost Ako u natjećaju piše da prednost imaju oni koji govore 5 str.jezika ili ako su to branitelji,onda se tu Pokazuje ispravnost Pravne države,a ne da se ja javljam koji znam samo 1 jezik i to je Hrvatski tj.Ciganski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.