Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većina smijenjena
Povratak na članak

Od 10 ravnatelja HRT-a puni mandat odradili samo A. Vrdoljak i M. Galić

Trebalo je samo tri i pol dana za smjenu Gorana Radmana, a za imenovanje Siniše Kovačića v. d. šefom HRT-a bilo je potrebno 24 sata

Komentari 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:23 05.03.2016.

Radman manje od 3 i pol godine a štete kao da je 10

VL
BA
bakulušić
21:57 05.03.2016.

Politička funkcija na kojoj mogu opstati samo oni iza kojih stoji jaka stranka. Vrdoljak je bio Tuđmanov i HDZ-ov čovjek ( koji nam je ostavio Latina, Miloševića...) a Galić je bio jaki "igrač" Partije i mogao je odraditi, poput Stipe Mesića, još jedan ili dva mandata da je to želio.

VL
DU
Deleted user
22:48 05.03.2016.

Bolje bi bilo nasloviti članak ''Tko je odradio svoj mandat i zbrisao a nije završio u zatvoru zbog utaje PDV-a''????

VL
MI
mirkoP
20:39 05.03.2016.

Pa to govori daleko vise o politikantima koji vode Hrvatsku nego o ljudima koji su vodili HRT. A najvise o hrvatskim biracima.

VL
MA
mađar
09:53 06.03.2016.

Što je s analizom koju je sacinio BBC, gdje je utvrđeno da je za ovaj obim i sadržaj programa dovolnjo polovina postojecih neradnika. Gospodin Galic je otišao a analizu su paraziti bacili u koš za otpad. Zasto o tom nije nitko nikad progovorio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.