Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG INDIJSKOG SOJA
Povratak na članak

Od 1. lipnja Austrija zabranjuje slijetanje zrakoplovima iz Velike Britanije

Slijedom te odluke Austrija je već danas Veliku Britaniju uvrstila na svoju listu visokorizičnih mutacijskih zemalja i područja

Komentari 5

XA
xaron
19:19 25.05.2021.

Austrijanci žele spriječiti ulazak Indijskog soja u zemlju jer novi soj znači i novi val zaraze .

VL
AA
aabbcc
08:28 26.05.2021.

Vlaskoulicanec: A nisu znali da za Zelenu putovnicu ne treba nikakva vaccina : ), jer ta dobro placena digitalna putna isprava štiti od virusa : )

VL
AA
aabbcc
08:21 26.05.2021.

Hahaa... Neka iskacu sa padobranom i kako ovi dole znaju da su svi Englezi u avionu?

VL
TM
trade_mark
19:32 25.05.2021.

htjeli su bregzit. imaju ga.

VL
DU
Deleted user
16:19 25.05.2021.

Uvek sam tvrdil da imamo posla sa grozno pametnim virusom: na primjer znal je da smije napadati samo po noći i zato su naši vrli i nadasve pametni političari uveli policijski sat! Jednako tako je virus znao da smije zaraziti samo onoga koji ide izvan granica vlastite općine ili grada. I zato su nam vrli i nadasve pametni političari uveli zabranu kretanja izvan područja na kojem živimo. Evo sada još jednog dokaza inteligencije: virus zna da prije 01.06. ne smije napasti niti jednog Austrijanca ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.