Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji iz pakla

Ocu određen pritvor, majka prijavljena zbog zanemarivanja

marihuana
Ivica Galović/PIXSELL
17.01.2013.
u 19:36

Istragom je ustanovljeno da majka nije znala da otac dječaku daje drogu. Bila je uhićena, no puštena je

Koprivničanka (34), inače majka 13-godišnjeg dječaka kojem je otac na konzumiranje davao drogu, kazneno je prijavljena zbog sumnje da je grubo zanemarila dužnosti podizanja i odgoja svoje dvoje djece, priopćila je policija. Prijeti joj do tri godine zatvora. Policija je ženu uhitila i ispitala još u nedjelju, no nakon obavijesnog razgovora puštena je na slobodu jer je utvrđeno da nije znala da je njezin suprug 13-godišnjem sinu davao halucinogene gljive i druge vrste droga posljednjih nekoliko mjeseci, zbog čega se dječak još od subote nalazi na liječenju u koprivničkoj bolnici.

Dječakovu 39-godišnjem ocu, koji je sina osobno dovezao u bolnicu jer mu je pozlilo, određen je jednomjesečni istražni zatvor, a prijeti mu do 10 godina zatvora. Prijavljen je da je djetetu omogućio konzumiranje droge, no nije isključeno da će i on biti prijavljen zbog zanemarivanja djeteta. Potvrdio je to i Dražen Laljek, glasnogovornik koprivničko-križevačke policije, kazavši da policija i dalje istražuje što se događalo u toj obitelji. Dječaka, ali i njegovu mlađu sestru nesavjesnim roditeljima oduzeo je koprivnički Centar za socijalnu skrb.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:58 17.01.2013.

Pa nas naša vlada zanemariva i sve nam uzima pa smo gladni i nema nitko da nas zaštiti.Užaaas.

FR
frabrne
09:54 20.01.2013.

Zanimljivo u svemu ovome je što se radi o obitelji koja se u nekim HR mjerilima smatra bogatom tj. imučnom čija se imovina mjeri u miljunima kuna. i to ne od sada već od kada poznajem oca a to je od osnovne škole.Samo "ranč" koji gradi se prostire na nekih 8 hektara površine , a vila je tlocrtne površine 180 m2 plus još ljetnikovci i sve ostalo. Oduvijek je imao neke "fix" ideje ali da je ovoliko lud to nitko sa strane ne bi mogao ni sumnjati a kamoli vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije