Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuli otac i 11-godišnji dječak
Povratak na članak

Očevidac nesreće kod Vrbovca: Traktor je bio na krovu automobila. Čuo se dječji plač i jauci

Poginuli su otac i jedanaestogodišnji dječak, a supruga vozača i još jedno dijete teško su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu

Komentari 5

Avatar maxist
maxist
21:13 05.08.2016.

cijeli roman o životima sažet u sekundi i naslovu...........Jeza

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
22:41 05.08.2016.

Strašna nesreća i nedaj Bože nikome iskustvo učestvovanja u takvom događaju. Ali ima nešto što "bode oči"...arogantna vožnje traktoriste, koji su, u principu, najopasniji učesnici u prometu...često neočekivano(jer često i ne daju žmigavac) promijene smjer vožnje bez postepenog približavanja sredini ceste, onako,pod 90 stupnjeva...kao da su na njivi, pa se vi mislite. A ovom čovijeku koncentracija je bila kao da je bio pijan! Nema opravdanja...ako si pio ili si u nekakvom šoku, ne sjedaj za volan! Najmanje dva života je ugasio, kao i Čačić,koji je igrao golf na izdržavanju "kazne", u kaznionici za povlaštene,a ubio je dvoje ljudi na arogantan način i uspio je srediti da se ni uviđaj ne napravi po propisima! "Sjajno"!

VL
SI
SINA...
20:55 05.08.2016.

Bože čuvaj ih! Zablokirao sam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.