Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuli otac i 11-godišnji dječak

Očevidac nesreće kod Vrbovca: Traktor je bio na krovu automobila. Čuo se dječji plač i jauci

nesreća Vrbovec
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
05.08.2016.
u 19:57

Poginuli su otac i jedanaestogodišnji dječak, a supruga vozača i još jedno dijete teško su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu

Jedanaestogodišnji dječak i njegov otac poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila  jučer oko 17 sati u Luci nedaleko od Vrbovca. Supruga poginulog vozača i još jedno dijete u toj su nesreći, u kojoj su sudjelovala dva automobila i traktor, teško ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu u Zagreb.

Prema prvim informacijama, nesreću je skrivio traktorist koji je pokušao zaobići BMW koji je stao kako bi skrenuo ulijevo, na makadam. Iz suprotnog smjera naišao je Audi A3 s četveročlanom obitelji.

Na Facebook grupi Vrbovec, grade moj javio se očevidac nesreće, opisavši što je vidio: “Vozio sam iza tog traktor od Grede. Čudio sam se kojom brzinom se to vozilo kreće. Ograničenje je 60 kilometara na sat i nitko ga nije uspio prestići. Nije usporio ni do dolaska na benzinsku iz koje je neoprezno izlazilo osobno vozilo u smjera centra Vrbovca. Traktor je okrznuo to vozilo, međutim prešao je u suprotni trak i doslovno pregazio jadne ljude. Prednji kotači traktora bili su na krovu auta. Vozač se nakon nekoliko sekundi maknuo s auta. Vidio sam gospođu na mjestu suvozača kako u šoku zapomaže. Čuo se i dječji plač i jauci. Vozača uopće nisam vidio. Kao da ga i nije bilo u autu. Na trenutak sam pomislio da je izašao iz auta. Nažalost, nije”, napisao je.

Stradali su bili u automobilu koprivničkih registarskih oznaka, a drugo vozilo koje je sudjelovalo u nesreći bio je BMW njemačkih nacionalnih oznaka. Traktorist u dobi od oko 50 godina odnedavna je, navodno, ostao udovac, s petero djece. Kako bi izvukli stradale iz smrskanog Audija A3, na intervenciju su došli vatrogasci.

>>Upoznajte Grahama! On može izdržati i najteže prometne nesreće

Komentara 5

Avatar maxist
maxist
21:13 05.08.2016.

cijeli roman o životima sažet u sekundi i naslovu...........Jeza

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
22:41 05.08.2016.

Strašna nesreća i nedaj Bože nikome iskustvo učestvovanja u takvom događaju. Ali ima nešto što "bode oči"...arogantna vožnje traktoriste, koji su, u principu, najopasniji učesnici u prometu...često neočekivano(jer često i ne daju žmigavac) promijene smjer vožnje bez postepenog približavanja sredini ceste, onako,pod 90 stupnjeva...kao da su na njivi, pa se vi mislite. A ovom čovijeku koncentracija je bila kao da je bio pijan! Nema opravdanja...ako si pio ili si u nekakvom šoku, ne sjedaj za volan! Najmanje dva života je ugasio, kao i Čačić,koji je igrao golf na izdržavanju "kazne", u kaznionici za povlaštene,a ubio je dvoje ljudi na arogantan način i uspio je srediti da se ni uviđaj ne napravi po propisima! "Sjajno"!

SI
SINA...
20:55 05.08.2016.

Bože čuvaj ih! Zablokirao sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije