Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENO ŠEST OSOBA

Očevidac nesreće kod Dugog Sela: To je grunulo kao bomba. Bili su zarobljeni, drugi nisu htjeli stati

Črnec Dugoselski: U sudaru kombija i kamiona ozlijeđeno je šest osoba
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
27.11.2023.
u 11:48

Bilo je prestrašno. Dvojica su bila pri svijesti, druga dvojica u kombiju nisu, ispričao je očevidac nesreće koja se jutros dogodila između Donje Grede i Črnca Dugoselskog

Teška prometna nesreća dogodila se jutros između Donje Grede i Črnca Dugoselskog, a u nesreći je ozlijeđeno šest osoba. 

- Mislili smo da je potres. Odmah smo istrčali van. Dvoje ih je u smrskanom kombiju bilo bez svijesti - ispričao je za 24 sata susjed koji je prvi krenuo pomoći ljudima zaglavljenima u kombiju u sudaru kod Dugog Sela.

 

Prevrnuo se šleper, a u nesreći je sudjelovao i kombi koji je prevozio radnike. Vatrogasci su im ispričali kako su se sudarili kamion koji je prevozio kukuruz i kombi pun radnika. Svih šestero ljudi, pet iz kombija i vozač kamiona, ozlijeđeno je i prevezeni su u bolnicu. 

VEZANI ČLANCI: 

- To vam je grunulo poput bombe - dodao je očevidac. Čim je pripao kombiju kaže da je čuo zapomaganje. 

- Bio je mrkli mrak. Na glavu sam stavio lampu i odjurio pomagati. Najgore je što su bili zarobljeni, a drugi vozači nisu htjeli stati. Tek je jedan dečko stao i došao mi pomoći. Bilo je prestrašno. Dvojica su bila pri svijesti, druga dvojica u kombiju nisu. U kamionu su bila dvojica. Vozač kamiona je izašao rasječene glave - dodao je. 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:11 27.11.2023.

Dao Bog da se onima koji nisu htjeli stati sutra isto to desi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije