Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Očekuje se da će BiH do kraja tjedna Hrvatskoj izručiti Bojana Gudurića

ojko Ribić svjedočio je o vozilima koje je R. Matanić unajmio u rent-a-caru, a Ribića i Matanića je spojio B. Vujanović, koji je s Matanićem bio uhićen u Bugarskoj.

Komentari 2

OB
-obrisani-
16:00 22.02.2010.

biti će izrućeni samo kokošari ,a ostali će uživati prirodne ljepote bosne i ercegovine...pamte bosanček još uvije fikija kojeg rvatska nije predala njima,velike ribe imaju lovu i njih će štititi u bosni za vjeke vjekova

VL
MM
Mladen Miletić
23:47 22.02.2010.

Očekuje se da će BiH do kraja tjedna Hrvatskoj izručiti Bojana Gudurića, usput kada ide pošiljka iz Bosne da nisu nekoga zaboravili a mogli isto poslati još par u paketu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.