Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena vremena

Očekuje nas kišni vikend, osim u ovom dijelu Hrvatske

Goran Stanzl/PIXSELL
31.08.2018.
u 08:49

U središnjim i gorskim dijelovima te na sjevernom Jadranu očekuju se lokalni pljuskovi s grmljavinom, dok će u Dalmaciji biti najsunčanije i uglavnom suho

Nakon sunčanog tjedna, posljednji dan kolovoza donijet će promjenu vremena.

U središnjim i gorskim dijelovima te na sjevernom Jadranu očekuju se lokalni pljuskovi s grmljavinom, dok će u Dalmaciji biti najsunčanije i uglavnom suho.

Foto: Screenshot/reuters

Najviša dnevna temperatura bit će od 25°C do 30°C, samo u Dalmaciji ponegdje malo viša.

Vikend nam donosi snižavanje temperature zraka te se očekuju obilne kiše, pogotovo na sjevernom Jadranu te u gorskoj i središnjoj unutrašnjosti, prenosi DHMZ.

Foto: Screenshot/reuters

Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu bit će od 12 do 17, na Jadranu od 18 do 23, a najviša dnevna na zapadu od 21 do 26°C.

Dalmacija će biti pošteđena, tako da će veći dio dana biti pretežno sunčano s najvišom dnevnom temperaturom do 30°C, pa iskoristite posljednji vikend u kolovozu za sunčanje i kupanje.

>> Pogledajte i video - Nevrijeme na Korčuli

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
23:13 31.08.2018.

To su obični ljetni pljuskovi,padne na pola sata,sat,pa opet izroni sunce. Po ovim prognozama bi čovjek pomislio da dolazi smak svijeta.

Avatar rubinet
rubinet
15:14 31.08.2018.

ona ima zanimljivu ombrelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije