Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica kulture i medija
Povratak na članak

Obuljen Koržinek: Dinamika obnove zgrada ovisit će o oštećenosti, tražit ćemo mišljenja stručnjaka

Ministrica Obuljen Koržinek najavila da će se u procesu obnove Zagreba tražiti pomoć stranih i hrvatskih stručnjaka koji imaju veliko iskustvo iz poslijeratne i poslijepotresne obnove u Hrvatskoj.

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
11:41 25.07.2020.

Svi vi imate već desetljećima velike ambicije da popravite zakonodavstvo, da oživite gospodarstvo, smanjite državni aparat, namete.....Ali nikako da nešto napravite, jer se stalno "prezentirate", naručujete studije koje leže u ladicama, gradite vjetroelektrane, povećavate svoju "štednju", vozni park, nekretnine, umjetnine,, lovačku opremu, dizajnerski namještaj, odjeću....Tu stalno napredujete pa ne možete i na drugim poljima.

VL
NE
Neo001
10:24 25.07.2020.

ova oguljen kožinek je najgora karika ove vlade. Ta drugarica je trebal biti u vladi slučajnog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.