Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN
Povratak na članak

Obrtnik uzeo predujam, a radove nije obavio. Koliko su takvi slučajevi česti?

Obrtnici posljednjih godina imaju sve više posla, no ne snalaze se svi dobro u toj povećanoj potražnji

Komentari 4

DU
Deleted user
09:44 06.12.2021.

Samo u jednoj usluznoj djelatnosti se placa unaprijed.

VL
VU
vucic
09:38 06.12.2021.

Iskljucivo placanje po situaciji. Za prvih 20 posto obavljenih radova 20 posto iznosa. Za pola obavljenih radova pola iznosa. Tko na to ne pristane neka vozi dalje i radi svom ćaći. Kad rade za velike izvođače kao podizvođači onda pristaju raditi bez da im se isplati do samog zavrsetka ijedne kune, a kad nalete na fizicku osobu onda izmisljaju prohtjeve i gledaju kako bi je prevarili, marššš..

VL
PA
pavlov
10:31 06.12.2021.

Hoćete reći da je vlasnik kuće uplatio sredstva obrtniku na račun. a vjerovnici istog su ovrhom automatski skinuli taj novac obrtniku sa računa i naravno tako se djelomično ili u potpunosti naplatili + trošak te iste ovrhe.... Nekako mi je više izgledna ta situacija....

VL
MO
modovisisajteMaraschino
09:48 06.12.2021.

tko kaže da se ne snalaze hahahaha.... ovdje na sjeveru dogovore poslove i pokupe predujam, a onda zbrišu na more raditi jer tamo za isti posao naplate duplo, pa i više... ostave na sjeveru par radnika koji odugovlače posao dok ljudi ne polude i daju otkaz i traže druge majstore

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.