Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Obračun u centru Sarajeva: Hladnim oružjem usmrtio jednu osobu, drugu teško ozlijedio

Sarajevo: Skup podrške uredniku Face televizije Senadu Hadžifejzoviću
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
10.10.2022.
u 22:36

Policija je objavila kako je napadač brzo identificiran i uhićen

Jedna osoba je ubijena, a druga teško ozlijeđena u obračunu trojice muškaraca u središtu Sarajeva u ponedjeljak navečer, potvrdila je lokalna policija.

Prema dostupnim informacijama, u obračunu kod tržnice Markale hladnim oružjem ubijen je mlađi muškarac, dok je drugi zadobio višestruke ozljede i liječnici mu se bore za život.

Policija je objavila kako je napadač brzo identificiran i uhićen.

"O svemu je upoznat i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva koji rukovodi očevidom. Više informacija bit će poznato nakon okončanja očevida”, kazao je policijski glasnogovornik Mirza Hadžiabdić.

Identitet stradalih kao ni uhićenog muškarca nije službeno potvrđen, no portal "Dnevnog avaza" navodi kako je riječ o osobama koje su ranije punile crne kronike, a barem jedan od njih povezan je sa zloporabom narkotika.

>> VIDEO Liste čekanja dulje, a 2500 liječnika više i 400.000 stanovnika manje nego 2013.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije