Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASAN ZLOČIN

Oboje su uhićeni: Vatrogasac i njegova supruga silovali djevojčicu (7)

Argelio Pupo
Instagram
08.12.2020.
u 09:37

Vatrogasac Argelio Pupo (32) i njegova supruga Morgan Keene (27) uhićeni su u gradu Apopka na Floridi 11. studenoga nakon što je policija pozvana u njihov dom

Stravičan zločin potresao je američku saveznu državu Floridu gdje su supružnici uhićeni zbog silovanja sedmogodišnje djevojčice.

Vatrogasac Argelio Pupo (32) i njegova supruga Morgan Keene (27) uhićeni su u gradu Apopka na Floridi 11. studenoga nakon što je policija pozvana u njihov dom. Djevojčica, koju su pronašli kako plače ispod stola, ispričala im je da ju je Pupo silovao dok je 27-godišnjakinja sve to gledala.

Nakon stravičnog seksualnog čina, žena je djevojčici rekla da obriše krv, otušira se i ode u krevet. Par je idući dan otišao kupiti pribor za šivanje te su joj sami zašili rane nastale silovanjem.

U policijskom izvješću piše kako je par djevojčicu htio naučiti kako da zatrudni.

Oboje su privedeni, a 27-godišnja Morgan Keene demantirala je što se dogodilo te tvrdi kako je ona dva tjedna trudna. Kazala je i da ju je suprug istukao kada mu je rekla da nosi dijete, a 10. studenoga policija je intervenirala u njihovoj kući jer je Pupo bacio vreću s ledom na svoju suprugu.

On je optužen za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina te je odmah dobio otkaz.

Nije poznato u kakvom je odnosu par s djevojčicom, no ona je navodno živjela s njima te je Instagram 27-godišnjakinje prepun njezinih fotografija.

 

Ključne riječi

Komentara 5

VI
vidum
10:38 08.12.2020.

Vatrogasca zapaliti i ne gasiti.

RO
RogaBabaroga
10:19 08.12.2020.

to je za ubit! nije ni za zatvor! bolesni umovi!?!! užasss

PA
Pajo
10:49 08.12.2020.

Za ovaj "predivan" čin, trebao bi dobiti jedinu moguću nagradu: kastraciju!! Tko ima pušku pucat će, zato tim bolesnicima treba oduzeti oružje. A malom uništenom janjetu treba osigurati miran život do kraja života. Supruga? Poslati je u neki zloglasni zatvor i pustiti je bez nadzora, da vidi kako je to kad te siluju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije