Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica smrti
Povratak na članak

'Heroj Vukovara Babić bio je jak karakter, teško ga je bilo slomiti'

- Ponosna sam jer se i danas priča o njemu i jer je ostalo iza njega lijepih priča. Razočarana sam jer i danas, 29 godina od rata, još uvijek nisam pronašla roditelje, rekla je Kata Lozančić inače sestra Marka Babića.

Komentari 8

RO
roberto10
13:54 05.07.2020.

Istinski heroj moje Hrvatske

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:53 05.07.2020.

Koliko se škola u Hrvatkoj zove po nekom od hrvatskih branitelja?

VL
IB
ibiza
13:44 05.07.2020.

ja osobno mislim da su svi branitelji jednaki a netreba nikoga posebno isticati a ima i noih za koje se i nezna nazalost a bili su u prvim redovima ,zato treba sve jednako tretirat ,isti taj sam nebi nista uspiju da nije bilo drugih uz njega ,toliko.....

VL
BR
Br19
22:29 05.07.2020.

Mislim da se sprema rat. Pametni hrvati out pod noge.Svatko tko propagira mržnju prema bilo kome je odvratan čovjek.Danas je mržnja prema srbima poželjna to je izraz domoljublja. Sramotna država. Sramotni mediji. Smetaju vam srbi,židovi Goldštajn,cigani,feminiskinje,homoseksualci i sve manjine. Jakoo osiromašena i propala država. Treba se zalagati za prekrajanje RH izvuč sve djelove poput Istre,Primorja,Zagorja i Međimurja u posebnu državu dok još nismo gkadni.

VL
MA
MarasG
15:01 05.07.2020.

Mogul se pohvaliti da mi je Marko Babic bio prijatelj iz tzv. momackih dana.Zajedno smo odlazili po kaficima,diskacima... Bio je istinski prijatelj koji nas nije dijelio na imucne i one koji to nisu...Eh Markec moj...

VL
BL
blekpanther
16:06 05.07.2020.

E moj Bradaricu, jeli Kata Lozančić sestra Markova a Ivanova ne ili šta si htio reci?

VL
DE
dektiva3
15:13 05.07.2020.

Odbijanjem braniteljske mirovine,poslao je poruku svim krkanima(i političarima):branio sam svoju zemlju jer je volim i jer me ona obavezuje a ne za novac...počivaj u miru legendo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.