Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i u odsutnosti
Povratak na članak

Obljetnica ratnog zločina na Ovčari: Traže suđenja za ratne zločine

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća te komemorativnim skupom u krugu Veleprometa, danas su se Vukovarci prisjetili mjesta gdje su građani dovođeni, mučeni i ubijani

Komentari 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:06 20.11.2014.

Traže suđenja za ratne zločine i smatraju one "Prave" koji su bili na haškoj robiji baš zbog takvih ili ovakvih ratnih zločina za nevine vitezove.

VL
Avatar navijač
navijač
14:50 20.11.2014.

Koliko je Josipoviću i cijeloj vladi stalo do suđenja velikosrpskoj ideji možemo vidjeti i po ovome što piše u ovom tekstu, ali kad treba osuditi branitelje za skidanje dvojezičnih ploča tu su boga mi bili vrlo brzi. Dosta mi je kad se sjetim krainskog policajca koji je izšarao ćirilicom autobus u Vukovaru . već poznatim četničkim parolama , ali to vlastima nije smetalo niti se moglo čuti ni pročitati u medijima.

VL
MI
Milutin
13:58 20.11.2014.

uf, bas ste rasplakali svet, losa vam karma, zaboravljate proslost i dugove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.