Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LOV NA VJEŠTICE'
Povratak na članak

Objavljeni kompromitirajući podaci o Trumpu, Rusi imaju tajnu snimku?

Glasine da je Rusija pokušala kompromitirati Trumpa, newyorškog kralja nekretnina, kružile su Washingtonom mjesecima, a lani su predane i američkim dužnosnicima.

Komentari 48

DU
Deleted user
09:24 11.01.2017.

Što je više kleveta i laži, Trump mi je simpatičniji i draži.

VL
PL
@ploto@
10:07 11.01.2017.

Rat protiv Trumpa je zapravo rat neoliberalnih korporativnih fašista protiv američkog naroda.Nesrazmjerna politička,medijska i financijska moć te nemni,nije bila dovoljna da pobijedi američki narod i njegovu volju.No nemojte popdcijeniti moć tih fašista i sjetite se John F. Kennedija i kakoo je završio.Ta bagra je spremna izazvati WWIII samo da ostane na vlasti da i dalje može tlačiti narod.

VL
DU
Deleted user
09:41 11.01.2017.

Prosli misec je preletio na metli iznad Splita

VL
LU
lukarak
09:28 11.01.2017.

Proslo je vrijeme kad su se politicari morali zamarati svojim ponasanjem, nema vise nikakvog standarda, sve prolazi jer su ljudi postali otporni na cinjenice. Samo je dojam bitan.

VL
Avatar kravata
kravata
09:49 11.01.2017.

Sutra ce pisat da je imao pritisak u trbuhu.

VL
Avatar mofo
mofo
10:58 11.01.2017.

Prestanite prepisivati pristrane medije iz vana nego probajte malo sami istražiti stvari.. novinari, postali ste tumor civilizacije... Ova vijest je pisana kao 4chan troll, poslana ricku wilsonu koji je pao na to pa proslijedio cia-i koji su također zagrizli na troll i objavili ovaj "dokument" tako da su ga prvo leakali na buzzfeed a onda priložili obami i trumpu...

VL
SE
sestrićna
10:09 11.01.2017.

ruska i hrvatska ekipa iz propalog komunističkog sustava rade po istom principu..poanta je diskreditirati one koji ne služe njima..još uvijek su u svim porama društva..u hr su to mediji nevladine organizacije profesori na fakultetima kojekakve udruge odbori tajne službe..ako sučajno nisu oni onda su njihovi ili sinovi unuci ..zato danas imamo situaciju da se svaki potez aktualne vlade blokira u startu..proizvođači afera rade za partiju...

VL
DU
Deleted user
12:58 11.01.2017.

Ovi američki demokrate, jako me podsjećaju na "naše" antifafe.Jako.

VL
RA
ravko1952
12:41 11.01.2017.

Očito je činjenica da je Soroš odlučio potrošiti koji bilijun a difamaciju Tumpa. Normalno je da i neke novinice zgrabe dio kolača. Za lijevoliberalce Trump je opasnost za " novi svjetski poredak ". Samo zbog te činjenice ( a istinaa je ,hvala Bogu ) treba mu dati svaku podršku.

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
11:09 11.01.2017.

O Trumpu nisam imala nikakvo mišljenje, ali poučena iskustvom da koga god mediji popljuju taj i vrijedi čovjek mi pravo omilio.. čak i u ovakvim pozama u kakvim je prikazan na fotografijama...

VL
DU
Deleted user
14:49 11.01.2017.

Prije svega za dolazak politički nekompetentnog i opasnog rasista Trumpa na vlast najzaslužniji su Obama, klan Clinton i lijevoliberalni kriptofašisti, ekstremisti koji su trovali SAD ali i cijeli svijet zadnjih 8g u pokušaju da redefiniraju cijelo čovječanstvo i unište svee njegove temeljne vrijednosti. U tome nisu uspjeli ali posljedice su strašne, opasni i pogubni ratovi, te ekstremna desnica koja je zavladala posvuda u svijetu sve u svemu svijet nikada nije bio bliže velikom svjetskom ratu. Koliko god nam se "manje loši" od "dva zla" kandidata čini super izborom nad time ne trebamo likovati jer zbog Trumpa će prvo stradati naša regija. Naime zbog politike približavanja Rusiji, odnosno političke nekompetencije Trumpa ali i postojanja prilično neugodnog materijala kojim Rusija ucjenjuje Trumpa, na našem prostoru će znatno osnažiti nikada poražena politika Miloševića koja sada ima nove zagovornike u Srbiji i BiH. Tako Dodik otvoreno govori o otcjepljenju od BiH, zvecka oružjem i potpuno ignorira američko predstavništvo što je samo znak da iza njega stoje Srbija i Rusija a uskoro vjerojatno i Trump. U toj shemi nije beznačajno i uhićenje hrvatskih generala u BiH te vezano uz to prilično dobra suradnja Srba i Bošnjaka, naizged suprostavljenih strana. U tom smislu ukoliko se Trumpove SAD približe Rusiji, na Bakanu je moguća "kopija" savezništva Rusija-Turska u savezništvu Srba i Bošnjaka u BiH, što se neće negativno odraziti samo na Hrvate BiH već i Hrvatske nacionalne interese.

VL
Avatar emigrant
emigrant
10:15 11.01.2017.

U anketi nedostaje opcija - istinite tvrdnje koje neće naštetiti Trumpu :-)

VL
Avatar kravata
kravata
10:03 11.01.2017.

Evo ako to putin zeli bolje bit sniman a ne gledaoc.

VL
AN
anticenzura
09:54 11.01.2017.

Ovi sto se bore protiv Trumpa, bore se u stvari i protiv uspjesne i bogate Amerike. Amerika ce morati napustiti kapitalizam i preci na socijalizam, posto ce se sva makroekonomija iseliti iz Amerike u Kinu, Mexico i ostale zemlje Trecega svijeta, a tu ce ostati samo bijeda i siromastvo i izgorena zemlja. To vazi i za citav Zapad i za nas u Europi. Oni se kontaju siriti na Istok, ratovati i pljackati tudje zemlje i tako popunjavati rupe sto ostavljaju iza sebe, ali nema od toga nista. Ostali su samo veliki, Rusija, Kina i slicni, a oni svi imaju atomsko oruzje, sto znaci da nas ove spodobe guraju ravno u 3.svjetski rat.

VL
DU
Deleted user
20:57 11.01.2017.

biti ce tako ka ko je odredjeno ja vam to garantujem a vi kokodacite koliko ocete

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
19:59 11.01.2017.

Tko ne bi htio biti na takvim ,kompromitirajucim, fotkama ruskinje su lijepe. Sto kaze Berlusconi zar biste voljeli da vam je predsjednik .... Broz se druzio sa V. Nazorom i njegovim njeznim intimusom I.G. Kovacicem pa sto.

VL
DU
Deleted user
13:51 11.01.2017.

Trump je za prilike u današnjem svijetu jako opasna reakcija građana SAD na lijevo-liberalne kriptofašiste koji su zadnjih 8g. neviđeno agresivno vodili opći napad protiv cijelog čovječanstva, posebice obitelji i kršćanskih vrijednosti s jasnim ciljem radikalne redefinicije svijeta. Takvom nasiljuu građani su rekli jasno ne, nažalost jedina je opcija bio opasni populist i rasist Trump, koji je izravna krivnja upravo gornjih lijevih lobija. Nešto slično se uostalom dogodilo i unutar cijele Europe i u nas, gdje je drastično poražena neoliberalna politika redefinicije društva ali strašno je to što su jedne ekstremiste zamijenili drugi suprotnog predznaka i ništa manje opasni od prethodnih. Već viđeno, naime uoči Drugog svjetskog rata.

VL
Avatar reference
reference
12:47 11.01.2017.

"Trumpa, newyorškog kralja nekretnina".....pa zar nije to buduci (izabrani) americki predsjednik. ahahahaa koje smece of novinarstva, jeste li primjetili da se u cijelom clanku ne spominje (izabrani) predsjednik amerike....

VL
SA
Shariel Aron
11:16 11.01.2017.

Ja sam čitao da Rusi imaju kompromitirajući filmić Obame u gay baru gdje izmjenjuje nježnosti na partnerom.Navodno su radi tog filma Rusi natjerali Obamu da ne smije direktno intervenirati u Siriji.Vražji su ti Rusii tko zna koga sve ne drže za jaja.

VL
IV
ivek001
11:58 11.01.2017.

Kome je u interesu zaoštravanje odnosa sa Rusijom? Čije se oružje postavlja na granici sa EU zbog "prijetnji" Rusije? Kako dobiti apsolutnu moć nadzora svojih i svih građana ako nema "opasnosti".

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.