Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatili ih kod Đakova

Objavljeni detalji o uhićenju bjegunaca iz marice: Protiv policajaca bit će pokrenut disciplinski postupak

PU vukovarsko-srijemska
14.02.2022.
u 11:21

Policija je oko 18,20 sati zaprimila dojavu građana da su u šumi kod Širokog Polja uočene osobe koje odgovaraju opisu bjegunaca. Dojava građana pokazala se korisnom i točnom te su policijski službenici uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje uhitili bjegunce

Tijekom dana i PU oglasila se u povodu ponovnog uhićenja dvojice Moldavaca. Prema navodima policije u nedjelju, oko 20.25 sati, suradnjom policijskih službenika Policijske uprave vukovarsko-srijemske i osječko baranjske, na području mjesta Kuševac na području Policijske uprave osječko-baranjske, pronađena su i uhićena dvojica muškaraca koja su u petak, 11. veljače, tijekom preprate do Zatvora u Osijeku zbog krijumčarenja i pokušaja teškog ubojstva zbog mehaničkog kvara uspjela pobjeći iz vozila.

– Policija je oko 18.20 sati zaprimila dojavu građana da su u šumi kod Širokog Polja uočene osobe koje odgovaraju opisu bjegunaca. Dojava građana pokazala se korisnom i točnom te su policijski službenici uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje uhitili bjegunce. Zahvaljujući dobroj suradnji policije i građana, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo, bjegunci su predani u Zatvor u Osijeku jer im je ranije određen istražni zatvor – navode iz policije.  

Dodaju i kako je u vezi s bijegom uhićenika iz policijskog vozila preispitan način postupanja policijskih službenika te je utvrđeno da nisu postupali sukladno standardnim operativnim postupcima, zbog čega će protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stari
11:54 14.02.2022.

Lijepo piše u članku da su Moldavci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije