Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA POLICIJA
Povratak na članak

Detalji o požaru u zagrebačkoj školi: 'Sve je podmetnuto kako bi se prikrila provala'

Materijalna šteta uzrokovana ovim kaznenim djelom je zasad neutvrđena, cijeni se većom

Komentari 11

DU
Deleted user
17:29 03.11.2020.

Idemo optužiti migrante.

VL
AD
admzaq
16:23 03.11.2020.

Zanimljivo. Pa nakon požara bi ostali dijelovi od računala. Sama kućišta od računala su metalna i nema šanse da bi običan požar to stalio. Da ne govorim o samom procesoru ili memoriji ili kucistu HDD-a ili ... kojeg požar nee bi niti načeo. Izgleda da je kod nas u svim segmentima društva došlo do idiotizma. Pa čak i kod lopova...

VL
ML
Mladjan
16:03 03.11.2020.

Zašto bi nepoznati provalnike, koji je već otuđio stvari palio zgradu. Vjerovat o je to poznati provalnike, kojega požarom treba prikriti.

VL
DD
ddh
16:57 03.11.2020.

Kaj je sad Skorini sljedbenici, kaj je sad Milanovicu? Jos niste za taj pozar optuzili Plenkovica? To neide tako. Kad je kriv za to, da Skorini partijaneri partijaju i prenose Covid virus, bit ce valjda i kriv za ovaj pozar. Ahmetovicka i Hajdukovic bi mogli s tim u vezi potegnuti to u Saboru, a onaj sa Pantovcaka bar sazvati jednu novinsku konferenciju. Pa necete Skorini sljedbenici i komunisti valjda iznevjeriti svoj nivo komunikacije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.