Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kaje se

Objavljena snimka povratka Breivika na mjesto masakra

Naslovi prvaka
Autori: kh/VLM, IČ/VLM
14.08.2011.
u 12:40

Breivik tijekom rekonstrukcije nije pokazivao ni najmanje kajanje za masakr.

Anders Behring Breivik koji je 22. srpnja u Norveškoj hladnokrvno ubio 69 ljudi, ponovno je bio na otoku Utoyi. Ondje ga je policija odvela u subotu.

Čuvali su ga policajci sa dugim cijevima, a on je na sebi imao pancirku i okovane gležnjeve. Inače, otok je zatvoren za posjetitelje još od kobnoga dana kada je muškarac ondje ubio 69 osoba.

Glavni tužitelj izjavio je kako Breivik tijekom rekonstrukcije nije pokazivao ni najmanje kajanje za masakr. Dodao je i da je policija Breivika rendgenski snimila nakon uhićenja, strahujući da je progutao eksploziv koji bi mogao aktivirati na sudu.

Komentara 36

OB
-obrisani-
13:06 14.08.2011.

Koja bolesna slika i koji bolestan lik!

KR
kreker
13:41 14.08.2011.

strašno je kako ovakve bolesnike prikazuju ko nekakve superheroje, ono, pljuca, optika, odijelo. daj stavite mu i krunu na glavu. ono, đ***e i pi***a najobičnija, djecu ubijati. fotošopirajte ga s kantom go**** na glavi. kad možete one kokoši sa estradeade fotošopirati, možete i njega.

DU
Deleted user
13:03 14.08.2011.

NEVJEROVATNO! I to nekog neobrazovanog ili poluobrazovanoga ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije