Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Objavljena nova snimka jednog od najvećih morskih pasa dosad snimljenih

Deep Blue
Foto: Facebook video screenshot
13.08.2015.
u 12:34

Deep Blue ženka je velike bijele psine stara najmanje 50 godina i duga otprilike 6 metara, a snimljena je pokraj zapadne obale Meksika

Stručnjak za morske pse Mauricio Hoyos Padilla u ponedjeljak je na Facebooku objavio novu snimku morskog psa Deep Blue, jednog od najvećih dosad snimljenih.

Deep Blue ženka je velike bijele psine koja je stara najmanje 50 godina i duga otprilike 6 metara, a snimljena je pokraj zapadne obale Meksika, javlja Huffington Post

Pretpostavlja se da je trudna.  Inače, prva snimka Deep Blue objavljena je u lipnju.

>> Bojite se morskih pasa? Ovo su mjesta gdje najčešće napadaju 

>> U razmaku od dva sata morski psi napali dvoje tinejdžera

>> Kao u 'Raljama': Filmsku ekipu napao morski pas

>> Maratonca kod cilja vrebao morski pas. Onda se dogodilo nešto nevjerojatno!

 

 

 

 
Deep Blue (The biggest shark ever filmed) second part

Another DEEP BLUE VIDEO!!!!(Please read below about our fundraising campaign)Otro video de DEEP BLUE!!!!(Por favor lean el enlace de abajo acerca de nuestro proyecto)

Posted by Mauricio Hoyos Padilla on Monday, 10 August 2015

Komentara 8

Avatar nekakav
nekakav
13:18 13.08.2015.

napadi morskih pasa na ljude su uglavnom greške. nisu ljudi nešto omiljena hrana ovim predivnim bićima. ali što da naprave, kad čovjek pliva, gega, ko tuljan, njegova omiljena hrana? pojavile su se i neke fine oblekice, odijela, sa drugačijim bojamaama i uzrocima, pa možete slobodno plivati uz njih, bez straha. opet se neka histerija stvara, da se pobije čim više ovih nesretnih životinja. čudno da čovjek nikad nije krivac za nešto, niti na njega treba utjecati. eto, surferi (pazite, hobisti!) su za ubijanje morskih pasa, jer ih ometaju u uživanju. ajmo muhe riješiti, obade, komarce, koze i ovce da nam ne blebeću pdo uhom, ajmo sve potamaniti, jer nam sve to smeta. ajmo posjeći sve breze, jer je eto neka šuša alergična na pelud od breze. netko je na pokošenu travu. hoćemo li kositi? nećemo? netko je alergičan na pelud trave. što sad? odštetu i jednima i drugima plaćati. video je fascinantan. zaboravili smo da je more, ocean, dom drugih bića. naša je zemlja, tj. tlo. hodajmo po njoj. i pustimo drugima da žive. neki sažalijevaju slonove u africi. pa dajte onda k sebi dovedite te ljude koji su se naselili recimo uz čadsko jezero i slonovima priječe hraniti se na ono malo travnjaka tamo. budite ljudi. slonovima se može pomoći. ako otjeramo ljude. kako ljudima pomoći? pobiti životinje. tko pobjeđuje?

Avatar ivek
ivek
22:33 20.08.2015.

ocito novinar s vecernjaka slabo se razumi u mjerenje...psina ima preko 10 m,,

Avatar plejer_as
plejer_as
13:31 13.08.2015.

ma te pse treba sve u konzerve, a može i na kineski recept

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije