Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIGA DRŽAVNI UDAR
Povratak na članak

'Kako su Manolić i Mesić rušili Tuđmana i hrvatska politika prema BiH'

"Da nije bilo hitne Tuđmanove ofenzive i njegovih razgovora s nezadovoljnicima u stranci HDZ bi tada postao oporba i povijest bi otišla nekim drugim putem", procijenio je.

Komentari 62

DU
Deleted user
01:49 27.10.2017.

Kad je prije desetak godina Mesić komentirao neke Šeksove izjave rekao je:"Znam Šeksa odlično, ali za njega samo jedno nisam siguran, a to je, je li do sada u životu popio 2 ili 3 olimpijska bazena alkohola".

VL
Avatar MatanFrancetić
MatanFrancetić
23:36 26.10.2017.

Pučisti manolić i mesić u službi Udbe protiv Republike Hrvatske

VL
Avatar MatanFrancetić
MatanFrancetić
23:40 26.10.2017.

Mesić i Manolić su radili na puču protiv HDZ-a u Saboru iz razloga što su 15. 10. 1993. godine teško poraženi na Drugom općem saboru HDZ-a, kada nijedan od njih dvojice nije izbaran ni za jednog od potpredsjednika stranke, niti za člana predsjedništva stranke, niti za jednu od čelnih fukcija u tajništvu stranke.

VL
OR
OrasjeHVO106
02:24 27.10.2017.

Tudjman je izdao Posavinu. Kakav je to predsjednik da naredi rusenje vlastitog mosta Zupanja-Orasje. Jednostavnije se branit preko save! A mi morali djecu, starije, oruzje sa skelom u po rata prevozit, bravo. Posavina se mogla odbranit da nije bilo izdaje!! Iz hrvatske je stizalo cijelo vrijeme naredjenje da se povlaci da ce past ovaj prostor. Samo Tudjman je imao problem Generala Djuru Matuzovica 106e Brigade i hrvate iz Orasja, Domaljevca, Odzaka nisu to *ebali ni dva posto sta on naredjuje. SAMO zato su ostali ta tri mijesta u federaciji a sve ostalo postalo RS, tko ne vjeruje neka pogleda na google/YouTube. Izjava Generala Vinka Stefaneka, Praljka: Čak i neke naše zapovijedi o napadima nisu poštovali – kaže Štefanek. U tom je kontekstu zanimljiv i pasus iz svojedobne objave generala Slobodana Praljka na njegovoj web-stranici vezan za pad Bosanske Posavine 1992.: “Gospodin Đuro Matuzović i njego vi momci iz Orašja, eto, nisu slušali nikoga, ni predsjednika Tuđmana, ni Tusa, ni Stipetića, ni Štefaneka, bogme ni Praljka. Momci su se organizirali, ukopali, borili i ostali nepobjedivi. I ako hrvatski narod u BiH (suveren i konstitutivni narod) ikada dobije svoj federalni prostorni dio, Orašje će biti u njemu” Ono hapsenje sa 10 hvo pripadnika sta je bilo ako se sjecate.nije zbog toga sto su naveli, vec nisu mogli u ratu ovaj prostor osvojit i hoce ga na ovakav nacin blatit i destabilizirat. Zato su bivsi generali, vojnici, politicari tako oštro reagirali prema BiH.

VL
Avatar postuc
postuc
09:58 27.10.2017.

Hrvatska država temelji se na kriminalu,a ne na Domovinskom ratu,dok smo mi ratovali Tudman je državu rasprodavao,a prvo namirio svoju obitelj,a zatim svoje drugove iz HDZ-a.Sve lopov do lopova,Viknuo je Imamo Hrvatsku,Nemamo mi Hrvatsku Vec on i jataci njegovi,Sanaderi Todorici,Škegro,Cobankovic ,Fiolic Vidoševic,Pašalic i stotine drugih doteplih kapitalaca,koji su na našoj krvi lešinarili državu,

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:43 27.10.2017.

Mislim da je glupo ovim pljuvacima ista odgovoriti. Niti jedan argument ne prodire, niti shvacaju, niti im je zadatak da shvate. Samo su tu zbog mrznje i pljuvanja. A Tudjman je najveci! Dobio je sve ratove ne samo protiv lokalnih siledjija vec i protiv onih u svijetu koji nas nisu htjeli. Tu smo pljujte i placite, nema vise Juge , nema vise velike Srbije.

VL
M3
Miške 3
07:18 27.10.2017.

Šeks je autor svega ZLA u Hrvatskoj i njegova "umovanja zdravog razuma" ne čitam. Kad vidim njegovu sliku, zgadi mi se.

VL
KO
kompjuter
07:22 27.10.2017.

ja vam samo kažem da je najopasnija osoba od 90-ih do danas i još uvjek traje a to je šeks

VL
SJ
Sve je uzalud
09:15 27.10.2017.

......oni su je rušili a ti si je srušio...svojim poimanjem prava..

VL
CA
campa
09:38 27.10.2017.

Može Šeks i dalje pričati bajke o nekom Hrvatstvu i borbi zha Hrvatsku te pokušaju raskola u HDZ-u kad ga demantira stanje u Hrvatskom društvu koje je podjeljeno kako ideološki tako i socijalno i gdje se dnevno svijesno potkrepljuju podjele.Zar još i danas iz šume ne izljeću partizani i ustaže,zar nam je pravosuđe drugačije nego iz vremena komunizma gdje se sude samo siromašni,zar partijski podobni i danas nemoraju plačati poreze i radnike.Zar nam država nije rekonstruirani socijalizam sa naglaskom na rodjačke veze a kapitalizma nigdje.Zar pravosuđe štiti sve građane ili služi da štiti podobne.Pa što nam je dao onda Šeks,Manolić i Mesić osim što su se posvađali.Svi su krivi za ovo stanje države koja je osiromašen,raseljena i politički sluganska.Vina i igara rekli su u starom Rimu to se kod nas evo događa od osamostaljenja.Zabavljaj narod spektaklima(uhičenjima)glumeči pravnu državu i prodavajuči demagogiju o boljoj sutrašnjici stvarajuči prostora za rodjačko-partijsku kastu.Zar nam Zagreb i sabor nije sjedište doseljenika iz BiH a Slavonija je primorana za egzodus.Koha farba Šeks treba mu reći da postoji i narod kojeon i njegovi sudruzi zanemaruju.

VL
DU
Deleted user
08:33 27.10.2017.

Ova knjiga je dokaz da Šeks sve zna. Naglasak je na SVE. Naglašavam zbog trenutnih prilika u RH.

VL
Avatar postuc
postuc
10:02 27.10.2017.

Šeksova knjiga ruši tezu o podjeli BiH i mit o dogovoru u Karađorđevu ????????...................Bosna i Hercegovina je bila djeljena izmedu tri etnicke zajednice, po kljucu 56 posto Srbi, 30 posto muslimani i 14 posto Hrvati. Ovi su pregovori postali javnii pošto je namjerno zabranjeno da list L’Epoca objavi sve pojedinosti i fotografije sa prvog susreta u Vatikanu . Nakon ovih susreta u Rimu, razgovori su nastavljeni na Palama sa posebnim izaslanikom Vatikana.............Generalissimus je dijelio BiH! On i balkanski krvnik osnovali komisiju za razgranicenje u susjednoj suverenoj državi!...................... Naši clanovi bili su Bilandžic, Šentija i Lerotic.

VL
WW
wwwcro
08:54 27.10.2017.

Komuniste ubojice i lopove u zatvor ili osuditi na smrtnu kaznu...

VL
Avatar ivica48
ivica48
18:28 27.10.2017.

Alo Šeki bojiš se da nebi oni propjevali a i ti imaš svoje otiske u Agrokoru auuuuuu

VL
VI
vidum
10:56 27.10.2017.

Drug Sova misli da smo svi rođeni u 21. stoljeću. Mi nešto stariji, koji smo stvarali ovu državu, znamo da je upravo in bio taj koji je pokušavao rušiti Tuđmana. Naravno da drug Sova"nije" pisao molbu na ćirilici za posao u Novom Sadu.

VL
GO
Gomila
02:21 27.10.2017.

Mesic nije samo lopov on je I ubojica on I Manulic su zajedno isplaniral plan kako ubiti Tudjmana tako da narod ne posumlja stavili mu u hranu bacteriju koja unistava crijeva I plucu

VL
LA
Laganese
08:30 27.10.2017.

Bilo je dogovora u Karadjordjevu. Ima na youtubu cjeli dokumentarac oko toga. I tu govore svi poznati politicari oko bas toga. Ocigledno ni Milosevicu nije bila vazna cjelovita Juga od Vardara do Triglava pa zato i nije branio te granicee pa je zato samo gledao kako da poveze Srbe unutar nje i napravi veliku Srbiju. Zato mu nije ni smetao Tudjman a niti Kucan. Sjecate se da se Milosevic povukao iz Slovenije a nije branio granice sjeverne i tu lezi veliki dokaz da ga nije bilo briga za cjelovitu Jugu.

VL
TS
ti shiba
10:02 27.10.2017.

Što su se sada UDBA-ši međusobno posvađali, nema novca ili vlasti ?

VL
Avatar postuc
postuc
10:05 27.10.2017.

Manolicevi memoari nisu nestali, izlaze uskoro!....Manolicevi memoari otkrivaju još neke aranžmane po kojima je Tudjman puno ucestalije šetao po Europi, uz ravnodušnu bezbrižnost Udbe....moram još dodat da Tudjman nije Hrvat po nacionalnosti i da je on izabranik KOS-a i UDBE -on vuce porijeklo iz turske regije Karaman i predak mu se naselija u Hrvatskom zagorju nakon prodora turaka prema Becu-zanimljivo je da je Šušak isto turcin porijeklom,Kutle,Pašalic i da su pomno odabrani od strane agenture koja je sve to isplanirala

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:36 27.10.2017.

Mogao si ti nešto i o ustavu RH kojeg si ti u većini sročio kojeg moš tumačiti kak te volja i nešto o onom što je trebalo spasit tvoju stražnjicu od uhićenja izvan RH znamo mi tebe dobro i cijelu tvoju kliku

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.