Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni natječaj

Objavljen natječaj za savjetnika za monetizaciju autocesta

autocesta a2
Matija Topolovec/PIXSELL
05.09.2012.
u 15:12

Glavna zadaća savjetnika bit će da kroz analizu i istraživanje izradi prijedloge modela monetizacije autocestovne infrastrukture te detaljno istraži investicijski potencijal

U Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske objavljen je danas međunarodni natječaj za izbor savjetnika za monetizaciju autocestovne infrastrukture, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Natječaj koji je pokrenulo ministarstvo otvoren je do 17. listopada 2012. godine, a bit će objavljen i u Elektroničkom oglasniku javne nabave EU te u Financial Timesu.

Glavna zadaća savjetnika bit će da kroz analizu i istraživanje izradi prijedloge modela monetizacije autocestovne infrastrukture te detaljno istraži investicijski potencijal. O odabiru modela i i pokretanju postupka odabira potencijalnog investitora odlučivat će vlada, a savjetnik će biti zadužen i za organizaciju te koordinaciju oko izbora modela i investitora te kompletno financijsko, pravno, tehničko i marketinško savjetovanje. Izbor savjetnika očekuje se u studenome, a u veljači iduće godine očekuju se prijedlozi modela.

 

Komentara 10

IC
ico1
15:33 05.09.2012.

Treba to dat strancima kojice k nama to mićemo samo plaćat nekse stranci bogate jbg sad treba malo love :) 3 milijarde eura dobro dođe..

SA
satar
15:37 05.09.2012.

Kako ova "naša" vlada sve hladno prodaje,kao da je to njihovo vlasništvo.Mi sagradili autoceste i dizali kredite,a sada će stranci ubirati lovu.A rješenje je jednostavno,lopove u zatvor,i dovesti mlade sposobne ljude,naravno školovane.Ali kako prijatelja strpati u zatvor?Bolje sve prodati i lovi se zagubi trag,i nitko više ništa ne pita.

OB
-obrisani-
15:28 05.09.2012.

Ovi definitivno rade na unistenju Hrvatske Prodaja najvrednijih resursa za ostanak na vlasti je podlo rjesenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije