Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između 30 i 35 godina

Objavljen fotorobot osobe koja se dovodi u vezu s ubojstvom Vinka Žuljevića Klice

Ubojica
Foto: PUZ
1/4
08.07.2015.
u 11:18

Odmah nakon ubojstva formirana je i radna skupina koja se i danas 24 sata na dan bavi razrješenjem tog ubojstva

Zagrebačka policija objavila je fotorobot osobe koje dovode u vezu s ubojstvom Vinka Žuljevića Klice 3. svibnja 2015. Riječ je o muškarcu u dobi između 30 i 35 godina, visokom oko 185 centimetara i svijetlosmeđe kose.

Odmah nakon ubojstva formirana je i radna skupina koja se i danas 24 sata dnevno bavi razrješenjem tog ubojstva. Ispitano je više stotina osoba i obavljeno više od 200 obavijesnih razgovora s Klicinom obitelji, poslovnim suradnicima, prijateljima i poznanicima.

Također, izuzeto je više desetaka snimaka s nadzornih kamera s područja cijelog grada kojima se pokušava rekonstruirati kretanje počinitelja nakon zločina. Održano je i više posebnih radnih sastanaka s predstavnicima policija BiH i Srbije.

>> Tko je bio Vinko Žuljević Klica

>>Klica je u crkvu dolazio sam od nesreće u kojoj mu je poginuo otac

Komentara 19

MP
mparac3
13:00 08.07.2015.

Namjerno su napravili foto-robot osobe koja izgleda poput Bosnjaka, vjerovatno s namjerom za skrenu paznju javnosti na krivi trag... Cudna neka radna skupina (koja radi 24 sata na dan?), djeluje kao netko tko non-stop radi, ispitiva, saslusava.... s rezultatom nikakvim. Osim ako im namjera nije da se ubojstvo "zataska", tj. sto manje o njemu prica.... Dio gradjana RH vjeruje da i RH ima nekog, poput srpskih crvenih beretki, tko "za drzavu" obavlja ovakove akcije, a MUP im svojim neradom, tj. 24 satnim "radom", daje za pravo......

MP
mparac3
13:06 08.07.2015.

Nije Klica Pukanic, da bi si policija dala truda.... Osim toga, podrijetlom je iz B i H, "desno" orjentiran, i ide u crkvu, a to bas, kod ove srbokomunisticke vlasti, i nije popularno....

Avatar Perica1
Perica1
11:30 08.07.2015.

Pisali ste da su napadači u octaviji i na motoru bili maskirani, nosili fantomke, koji je sad taj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije