Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENIA SPIEGEL
Povratak na članak

Objavljen dnevnik djevojke koju su ubili nacisti: 'Neopisivo želim živjeti'

Njemačka je napala Sovjetski Savez, Renia provodi grozne dane u podrumu, o svemu piše, naslućuje zlo koje dolazi

Komentari 23

Avatar partner
partner
21:29 12.02.2020.

Interesantno kako iskoce dnevnici ane frank, te sad ove zidovke. kako nikako i nikada ne iskoci dnevnik koji je vodilaTanya Savicheva.

VL
Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
21:36 12.02.2020.

A da malo iskoci neki dnevnik djece iz Skabrnje ili Vukovara?

VL
TP
THIRD_POSITION
21:41 12.02.2020.

Zarada od pisanja dnevnika i drugih književno-umjetničkih djela je poprilično dobra

VL
SS
SS11223344
21:44 12.02.2020.

Nadam se da će jednog dana biti objavljen dnevnik žrtava Izraelske okupacije Palestine.

VL
SO
sohnahoakasaa
00:56 13.02.2020.

hdz-hkp, sdp-kpj ...otvorite arhive pa da vidimo dnevnike vaših komunističkih ubojstava. Da i ne otvorite samo u Hrvatskoj pronađeno je 986 masovnih grobnica. U Zagrebu u Centru grada hodamo po grobovima a u Šestinama nitko osim Dujmovića ne spominje 33 razreda djece srednjoškolaca ubijene u potiljak i zatrpane zemljom. Te ljudske spodobe ubijali ste 70.g. a ove druge spodobe 3g. Cijeli svijet tuguje za 6 mil Židova a 3 mjl žrtava zbog kojih 'mili' tile, ljubičica 'bela' i plava, svrstan na 10 mjesto najvećih zločinaca nitko ne spominje. Pljuc

VL
Avatar Svarog
Svarog
22:27 12.02.2020.

Posebna je zarada ako preživiš konc logor! Netko tko nema temeljne ljudskosti i humanizma u sebi ne bi trebao ni pisati jer time otkriva koliko je malo čovjek.

VL
Avatar Svarog
Svarog
23:05 12.02.2020.

Strašno je, neshvatljivo i zastrašujuće da netko u Hrvatskoj u 21.st. nakon teških zločina i genocida nad cijelim Židovskim narodom i gotovo potpunog nestanka cijelog naroda u svega 5-6 godina 20.st, za koje su odgovorni nacizam, fašizam i sve njihove lokalne inačice, nakon teških zločina boljševizma nad Hrvatima i naposlijetku teških stradanja Hrvata u domovinskom ratu, može omalovažavati žrtve ijednog genocida, etničkog čišćenja i ktomu posebno Židova koji su kao narod u Europi gotovo posve nestali. Što o tome reći negoli da je to najbolji dokaz zastrašujuće loših i zapuštenih sektora obrazovnog sustava i pravosuđa koje se nije u stanju obračunati s takvim stavovima i takvim pojedincima.

VL
RE
rennes
22:04 12.02.2020.

Samo krajnji nitkovi, a ne humana ljudska bića, kakvih izgleda u ovoj državi ima dosta, mogu uporno omalovažavati tuđe žrtve i stvarno pretragične životne sudbine da bi naglašavali samo i isključivo žrtve iz vlastitih redova! A ratna stvarnost holokausta jea je jeziva! Pozivati u ovakvom članku na žrtve komunizma, s kojima ova istinita tragična priča nema baš nikakve veze, krajnja je razina nečovječnosti i primitivizma, kao i mjera bešćutne neosjetljivosti za tragičnu sudbinu jedne nedužne mlade osobe, koja nikome za ništa nije bila kriva, osim što je imala tu nesreću da pripada židovskom narodu! A dobro je i poznato da je zadnje utočište novog vala antisemita (iako temeljenog na onom istom koji je odgovoran za holokaust!) tobožnje humanističko zanimanje za nedužne palestinske žrtve represivne politike današnje židovske države! Sram vas sve može biti! Al revizionisti, antisemitizam i više -manje otvoreni ljubitelji fašizma nemaju ni stida ni sućuti za druge!

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:36 12.02.2020.

Prokleti fašisti!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.