Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOBRO!

Klinci obožavaju kuhinje za igranje, ali ova princeza nije očekivala preciznu očevu recenziju

Foto: GettyImages
1/3
28.05.2020.
u 17:16

Recenzija je postala pravi viralni hit

Chris Kyle odlučio je prije nekoliko dana otići na ručak u restoran u jednom od lokalnih restorana. Restoran koji mu je bio toliko blizu da nije morao ni napustiti svoj dom. Naime, posjetio je restoran svoje kćeri Ave i da stvar bude još i slađa, ostavio je recenziju na svom Instagramu koja je postala pravi viralni hit i rastopila srca svih onih koji su je pročitali. 

- Odlučio sam podržati još jedan restoran u vlasništvu Afroamerikanke. Zove se Avina kuhinja. Restoran se otvorio krajem travnja. Jako je uredan, ali moram reći par riječi o vlasnici. Za početak, pitao sam je zašto su baloni na mojoj stolici jer nije moj rođendan. Odgovorila mi je da 'gledaj svoja posla, to su baloni moje mame'. Čekao sam na svoju narudžbu 45 minuta, a bio sam jedina mušterija tamo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I tried to support another Black Owned Business for lunch today. It’s called Ava’s Kitchen, just opened end of April. It’s a very clean establishment, but whewww let me tell you about this owner. First off, I asked why there are balloons on my chair, and it’s not my birthday? She talm’bout, mind yah business; those are Mommy’s. I been waiting on my order to get done for 45 minutes, and I’m the only customer here. She was making good progress at first, then she stopped for 20 minutes to go watch Paw Patrol. Overall the customer service could be better, but the cook is a cutie; so I’ll give her another chance. Let’s not give up on Black businesses so fast after one mistake. 💕

A post shared by CHRIS KYLE | Hashtag Props (@christophe_kyle) on

Kako je naveo, dobro je napredovala prvih 20 minuta, potom se zaustavila kako bi pogledala epizodu 'Pseće patrole'. 

- Sve u svemu, usluga je mogla biti bolja, ali kuharica je preslatka pa ću joj dati još jednu šansu. Nemojmo odustati od restorana u vlasništvu Afroamerikanaca nakon jedne pogreške - naveo je. 

Ponosni otac ispričao je više detalja za Bored Panda. 

- Avin karakter je apsolutno divan. Ona je tako smiješna djevojčica. Od trenutka kad se probudi, ona se smije, smiješi i igra cijeli dan. 

S obzirom da radi od doma, provodi dane s njom. 

- Kad je moja žena kupila dječju kuhinju, nisam bio siguran treba li potrošiti na to nekoliko stotina dolara - kazao je i dodao: - No, vrijedilo je svakog novčića. Ona je zvijezda svojeg malog svijeta kad se počne igrati. 

Recenzija je postala pravi viralni hit, a ponosni otac objasnio je kako je oduševljen s ljubavlju i podrškom koju je dobio za post. 
 

Komentara 1

MM
miha-m
17:28 28.05.2020.

I ja sam prije jedno desetak godina bio u takvom restoranu. Do današnjeg dana nisam dobio ono što sam naručio.😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije