Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podaci o komunikaciji

Objavili satelitske podatke o nestalom Boeingu 777

nestali avion
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
27.05.2014.
u 08:06

Avion je nestao prije više od dva mjeseca nakon što je iz Kuala Lumpura poletio prema Pekingu, a olupina još uvijek nije pronađena.

Malezijska vlada objavila je u utorak 45 stranica neobrađenih satelitskih podataka vezanih uz nestali Boeing 777 Malaysian Airlinesa s 239 putnika. Avion je nestao prije više od dva mjeseca nakon što je iz Kuala Lumpura poletio prema Pekingu, a olupina još uvijek nije pronađena.

Podsjetimo, međunarodni istraživački tim zaključio je da je avion odletio prema jugu, gdje su ga zabilježili vojni radari oko 90 minuta nakon polijetanja, nakon čega se srušio u Indijskom oceanu.

Obitelji nestalih putnika najavile su da će dokumentaciju koju su dobili dati stručnjacima na analizu. Prvo što očekujemo da nam kažu je jesu li podaci ispravni, jesu li potpuni kao što nam se govorilo izjavila je Sarah Bajc čiji je partner Philip Wood bio u nestalom Boeingu 777.

>> Potraga za Boeingom krenula tek 4 sata nakon što je nestao s radara

Komentara 8

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:26 27.05.2014.

Nevjerojatno, pored te sve silne današnje tehnologije da olupina nije pronađena niti nakon 2 mjeseca......Nešto mi tu smrdi...

Avatar galeb100
galeb100
12:41 27.05.2014.

priča se neznam koliko je točna informacija avion koji toliko zadaje brige ipak pronađen. i to gdje? u podrumu Nadana Vidoševića pa jeli to moguće...?

CA
canon60
10:51 27.05.2014.

Ja mislim da je avion namjerno skrenut sa kursa i oboren na pučini - tko zna zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije