Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMISLILI PAKLENI PLAN

Objavili oglas u kojem nude seksualne usluge, namamili klijente pa ih napali i uzeli im 6000 kuna

prostitucija
Newscom/PIXSELL
22.09.2022.
u 07:57

Nakon uhićenja i ispitivanja, dvojac je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (41), državljanin BiH i žena (41)  sumnjiče se za razbojništvo zbog čega su ispitani na ŽDO Zagreb te je protiv njih pokrenuta istraga. Sumnja se  da su zajedno i s drugim nepoznatim osobama 26. kolovoza 2022. i 10. rujna 2022. počinili dva razbojništva na području Peščenice.  

Smislili su pakleni plan. Prvo su u jednom oglasniku objavili oglas u kojem su naveli da žena nudi seksualne usluge, a u oglasu se navodio i broj telefona. Nakon što su ih  dvojica potencijalnih korisnika takvih usluga kontaktirala telefonom, 41- godišnjakinja im  je za određeni iznos novca ponudila seksualne usluge te im je kazala da trebaju doći na određenu adresu. No kada su ta dvojica došla tamo dočekao ih je sada osumnjičeni dvojac s više nepoznatih osoba. Počeli su ih napadati te im prijetiti oružjem i opasnim oruđem pri čemu su im uzeli sav novac koji su imali kod sebe. Ukupna šteta je  6000 kuna.

Nakon uhićenja i ispitivanja, dvojac je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije