Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGAO IM PACIJENT

Objašnjenje ravnatelja mostarske bolnice postalo pravi hit: 'Umisto sprida, uša je sazad'

Foto: Twitter
18.03.2020.
u 14:15

- Pacijenti su lagali - potvrdio je ravnatelj SKB-a Mostar dr. Ante Kvesić

Krajnje neugodno iznenađenje medicinskom osoblju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar priredio je pacijent u Mostaru kojem su potvrdili koronavirus.

Naime, u ponedjeljak primljeni su otac i sin koji su se žalili na prehladu pa su zbog respiratornih teškoća i upale pluća smješteni na Odjel za plućne bolesti.  Kasnije je potvrđeno kako je otac pozitivan na koronavirus dok je sin negativan, no otkrilo se kako je zaraženi pacijent se kretao po različitim dijelovima bolnice i bio u kontaktu s više ljudi.

- Pacijenti su lagali - potvrdio je ravnatelj SKB-a Mostar dr. Ante Kvesić za strane medije i dodao: - Najveći problem je činjenica da je pacijent u anamnezi rekao liječnicima kako nije boravio nigdje izvan Bosne i Hercegovine, pa nije ni tretiran kao potencijalno zaražen korona virusom, nego je primljen na Odjel pulmologije, čime je ugrozio brojne živote. 

 

Ravnatelj je kazao kako za ovu grešku nitko neće dobiti otkaz te je istaknuo kako on ne voli davati otkaze. 

- Kako se god pripremite, kad se dogodi, malo se iznenadite. Umisto sprida uša nan je sazad. Ali smo mi to riješili, počistili. Ali nismo dali otkaz nikome, ja inače ne volim davati otkaze - naveo je i dodao: - Ja sam samo jednom ženu nešto lagao, inače ne lažem. 

>> Pogledajte zašto je važno ostati kod kuće

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Keyser_Söze
Keyser_Söze
14:54 18.03.2020.

Uz ovakve domoljube, koronavirus nema šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije