Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele testiranja na punktovima
Povratak na članak

Obiteljski liječnici: Zbog testiranja druge pacijente propuštamo

Zašto se besplatno testiranje ne organizira vani u šatorima, kao ranije, pitaju liječnici koji nemaju prostora ni vremena

Komentari 3

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
08:36 18.01.2022.

Zašto bi se uopće testirali, da li samo zbog covid potvrda? Ako imaš temperaturu, ostani doma, liječi se ili odi kod liječnika da ti posluša pluća. Ove potvrde su zlo poslane iz samog središta pakla.

VL
ME
MediciKM
12:48 18.01.2022.

Zašto npr. u Rockefellerovoj u 10:30 više ne radi drive in test? Mislim da je Milan Kujundžić bio premija u ulozi ministra u usporedbi sa Vilijem.....blage veze nema u organizaciji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.