Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LJUBAVNI SPEKTAKL'

Obitelji u Ivanić Gradu izgorjela kuća, učenici za njih organizirali humanitarnu akciju: 'Odaziv je bio odličan'

Turanj: Požar na drvenom ugostiteljskom objektu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
06.03.2024.
u 13:52

Učenici su pokazali poduzetnost, usmjerenost na cilj, snagu i volju da sve prođe onako kako su zamislili, poručila je nastavnica Iskra Matejak

Hvalevrijednu humanitarni ''spektakl'' priredili su učenici izdvojene lokacije Križ srednje škole ‘Ivan Švear’ Ivanić Grad uoči ovog Valentinova kako bi prikupili novac za obitelj njihove školske kolegice kojoj je kuća izgorjela u požaru. Učenici su plesali, pjevali, recitirali ljubavna pisma slavnih osoba i na kraju sakupili skoro čak 1.000 eura, a nastavnica Iskra Matejak ispričala je za portal Srednja.hr kako je odaziv bio odličan.

- Sportska dvorana u Križu bila je puna, a posebnu sreću u učenicima izazvao je dolazak obitelji Tomašić koja je sa svojom djecom pratila cijeli spektakl. Sakupljeno je 915.51 eura - objasnila je. Na spektaklu 'Vjeruj u ljubav' i školski bend Privatno vlasništvo izveo je niz ljubavnih pjesama, a učenici su organizirali i sportski dio koji se sastojao od poligona i zabavnih kratkih igara.

Osim toga, organizirali su i Kahoot kviz općeg znanja u kojem je i publika imala priliku sudjelovati. Svemu ovome svjedočila je i obitelj čija je kuća izgorjela u požaru. 

- Oni su pokazali poduzetnost, usmjerenost na cilj, snagu i volju da sve prođe onako kako su zamislili. Maturanti i ostali učenici SŠ Ivan Švear Ivanić Grad, izdvojena lokacija Križ, posljednjih desetak godina organiziraju događanje pod nazivom Božićni spektakl koji je uvijek humanitarnog karaktera, to jest donacijama građana sakupljamo novac za potrebite učenike naše škole ili naše sumještane koji su slabijeg socijalnog statusa. Ove godine zbog bolesti događaj je organiziran nešto kasnije - objasnila je Matejak.

POVEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA Koji je najbolji grad za spavanje u Europi? Na listi se našao i Zagreb, evo kako stoji!

Turanj: Požar na drvenom ugostiteljskom objektu
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije