Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAJNICE

Obitelji se danima nije javljao na mobitel pa pronađen u stanu mrtav

Policija - ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
07.02.2021.
u 19:06

Živio je sam, a često su ga znali viđati u šetnji u jednom od okolnih parkova

Nakon što je G. L. obitelj danima bezuspješno pokušavala dobiti na mobitel, odlučila je kontaktirati policiju, koja je pokušala to isto, ali također bezuspješno. Zaputili su se ubrzo nakon toga u Argentinsku ulicu na zagrebačkim Gajnicama, gdje su više puta zvonili i kucali na vrata, ali s druge strane nije bilo odgovora. Kako ne bi morali razbijati ulazna vrata, u pomoć su pozvali vatrogasce, koji su u petak oko 21.30 sati kamionom stigli pred zgradu te preko balkona ušli u stan na drugom katu. Tu ih je dočekao prizor kojeg su se i pribojavali – tijelo mrtvog muškarca, inače vlasnika stana, za kojeg susjedi kažu da se u zgradu doselio prije tri godine.

Živio je sam, a često su ga znali viđati u šetnji u jednom od okolnih parkova. Prema riječima stanara zgrade, iz stana se nisu osjetili nikakvi neugodni mirisi pa je vjerojatno da između smrti i pronalaska tijela nije prošao neki dulji period. Nakon očevida koji je odmah proveden na mjestu događaja Policijska uprava zagrebačka objavila je da na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo, ali i da moraju pričekati rezultate obdukcije koja u nedjelju navečer još uvijek nije bila završena, kako bi utvrdili od čega je preminuo.

Komentara 7

DU
Deleted user
19:28 07.02.2021.

Danima ga zvali i nije se javljao. Nakon nekoliko poziva u danu trebali su odmah doći vidjeti o čemu se radi.

DU
Deleted user
13:48 08.02.2021.

A sad ce bit opet CORONA je kriva ..

SA
Sarma
21:57 07.02.2021.

Čovjek je umro prirodnom smrću i gotova štorija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije