Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutne njegovateljice

Obitelj postavila kameru: Šokirali se kada su vidjeli snimke iz bolnice

Uhvatili pravo lice njegovateljica na skrivenoj kameri
Foto: Youtube
1/7
25.03.2014.
u 17:36

Obitelj bolesnog mladića šokirala se kada je pogledala što je zabilježila skrivena kamera koju su postavili jer su bili zabrinuti za svog rođaka.

Dvije njegovateljice snimljene su skrivenom kamerom dok su zlostavljale pacijenta koji ima oštećenje mozga. Slučaj je zabilježen u privatnoj bolnici u Manchesteru, u kojoj se tjedan dana boravka naplaćuje 3000 funti.

Obitelj bolesnog mladića šokirala se kada je vidjela što je zabilježila skrivena kamera koju su postavili jer su bili zabrinuti za svog rođaka. Rita Page (68) i Lynette Crook (33) snimljene su kako udaraju pacijenta po nogama, a moglo se čuti i kako ga psuju dok su mu mijenjale posteljinu. Također, njegovateljice su bolesnog mladića pikale kemijskom po glavi i prsima dok je spavao, a kada im se opirao dok su mu stavljale jastuk između nogu, pljusnule su ga.

Page je priznala krivnju za dvije optužbe zlostavljanja, a Crook za tri.

– Bili smo zabrinuti zbog tretmana koji tamo dobiva naš rođak, a iznijeli smo toliko prigovora da su dva člana obitelji dobila zabranu dolaska u njihove prostorije. Kao obitelji nam je drago da su priznale krivnju i da će se vidjeti tko su one zapravo. Želimo peticiju za postavljanje kamera u institucije koje se bave njegom ranjivih osoba poput našeg rođaka. Ako se nemate čega sramiti, to vam neće biti problem – kažu članovi obitelji bolesnog mladića, piše Daily Mail.

Nakon što je snimku dobila policija, njegovateljice Page i Crook suspendirane su i uhićene, a slučaj je završio na sudu.

>> Ruska fotografkinja razbjesnila je javnost ovim fotografijama!

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Komentara 32

TO
tom2802
22:41 25.03.2014.

"fredi" ne nije zdravstvo spalo na niske grane, spalo je nažalost cijelo čovječanstvo, ljudi su danas nezadovoljni životom, sve se vrti oko kapitala,jaz između bogatih i siromašnih raste, globalizacija i dostupnost informacijama; od sapunica do kardashianki, korumpiranih i lopovskih političarara kojima bi osnovna djelatnost trebala biti da život svojim državljanima čine ugodnim, zatim sportaši koji zarađuju basnoslovne iznose kao za svoj trud i ostale snobove koje gledamo na televizijama i portalima i gledamo ih kao nekakove bogove današnjice (manekenke, glumci.....), tjera ljude na glad za nečim nedostižnim u njihovim stvarnim životima .......................i nažalost dokle god svijest stanovnika ove kugle zemaljske neće ozdraviti od sindroma globalizacije i kapitala, bit će nam samo gore, iz dana u dan...................... , a i to će se jednog velikog dana promijeniti.........

Avatar fredi
fredi
19:59 25.03.2014.

Nevjerojatno! Ako im je problem brinuti se o bolesnima, pa koga vraga rade u takvoj instituciji?! Zar je zdravstvo spalo na tako niske grane (svugdje u civiliziranom svijetu) da je prilikom zapošljavanja osoblja jedini cilj pronaći one koji su voljni raditi za sitniš?! A ne testira se njihova emocionalna inteligencija, humanost?

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
19:18 25.03.2014.

Ma strasno sta sve netko u ljudskom oblicju moze napraviti nekom nemocnom i nebranjenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije