Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pernar u akciji
Povratak na članak

Obitelj Klanfar zasad ostaje u stanu, deložacija odgođena

Pernar je dojurio sa sjednice Hrvatskog sabora. Poručio je ovrhovoditeljima da će im se prvi pridružiti ako deložiraju Ivicu Todorića

Komentari 9

Avatar niwrad
niwrad
11:40 20.04.2017.

Pernar se ne zauzima za najpotrebitije, Pernar manipulira neodgovornim ljudima koji ne izvršavaju svoje obveze i time vrijeđa i ponižava sve odgovorne, vrijedne radišne ili potrebite ljude koji izvršavaju svoje obveze. Umirovljenik koji potroši zadnju lipu da bi platio struju, vodu, stanarinu i druge obveze neće se naći u medijima. Ali neodgovorni ljudi koji ne rješavaju svoje obveze počet će skakati i plakati kad njihova neodgovornost dođe na naplatu i time doći pod svjetla medijskih reflektora. Manipulator Pernar je stručnjak za takve. On će onda kao vitez u sjajnom oklopu stati na stranu takvoga i vrštati kako se on bori za potrebite te se busati u svoja humana prsa. Taj čovjek je oličenje nemorala, manipulacije, laži, zla... a sve to čini kako bi živio na grbači naroda jer je nesposoban i lijen. Nije spreman pljunuti u šake i stvoriti nešto zalaganjem, talentom i odricanjem, nego je umjesto toga pronašao političku nišu gdje će živjeti kao bubreg u loju laprdajući prazne parole. Nevjerojatno koliko mnogo ovaca je njegovu priču popušilo bez filtera.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
11:49 20.04.2017.

"a Pernar je dojurio sa sjednice Hrvatskog sabora" - hoće li mu se isplatiti puna plaća za taj dan? Meni je ogroman problem otići s posla na pogreb ljudima koje sam poznala i cijenila, a ovaj odlazi kad god hoće... fuj

VL
AU
aunick
14:47 20.04.2017.

Hrvatskoj pod hitno treba zakon kojim bi se odredilo da politicar smije ciniti svoje politicke manifetluke samo u sabornici te za vrijeme otvorene izborne kampanje. Gradjan komuniciraju sa drzavom putem zakona, zakonskih aqkta i dijela. Ovo sto cini Pernar jee komedija i treba da stane. Potreban je jasan i strog zakon za ovakove.

VL
SE
Secli
15:19 20.04.2017.

Svaka čast Pernaru.Da je samo malo više takvih u saboru(tipa 5 %)bilo bi nam puno bolje.Inače su svi isti.Samo gledaju kako opljačkati i raditi za svoj đep.Pogotovo Hdz,šta su od države napravili,rekli su mala švicarska?

VL
MA
Marko1337
15:53 20.04.2017.

Zašto ne pritvore bitangu pernara zbog spriječavanja izvršenja sudskih odluka i rušenja pravne države. Privatno vlasništvo je svetinja, ali ne ono što je oteto, prisvojeno nacionalizirano, već samo ono što je pošteno stečeno, kupljeno transparentno

VL
MA
madmax17
12:13 20.04.2017.

Ko živi negdje 80 godina onda je to njegovo a ne od države ili nekih smješnih vlasnika (koji tamo ne žive 80 godina onako usput).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.