Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika šteta

Obitelj iz Vinkovaca u požaru ostala bez svega: 'Što nije progutao plamen, uništila je voda'

Foto: Željka Novaković/Facebook
1/10
06.10.2022.
u 22:11

Požar je izbio oko 11 sati, a očevidom je utvrđeno da je nastao u pomoćnoj prostoriji, tzv. ljetnoj kuhinji, uslijed zapaljenja ulja u tavi na plinskom plameniku štednjaka, odakle se proširio na strop i namještaj te na druge pomoćne prostorije.

Obitelj iz Vinkovaca u srijedu je u požaru ostala bez doma. Na sreću, nitko nije stradao, no materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna.

Požar je izbio oko 11 sati, a očevidom je utvrđeno da je nastao u pomoćnoj prostoriji, tzv. ljetnoj kuhinji, uslijed zapaljenja ulja u tavi na plinskom plameniku štednjaka, odakle se proširio na strop i namještaj te na druge pomoćne prostorije, a dijelom je zahvatio i potkrovlje obiteljske kuće. Djelovanjem vatre opožaren je veći dio krovišta obiteljske kuće i unutrašnjost nekoliko stambenih prostorija, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Vatru su ugasili pripadnici JVP Vinkovci.

"Što nije progutao plamen uništila je voda. Sve što su gradili i stvarali godinama nestalo je u trenutku. Kako i kojim riječima opisati trenutak kada sve što ti je ostalo potrpaš u nekoliko vreća, par slika i koja uspomena. Trenutak u kojem gledaš kako nestaje tvoj čitav život. Za početak spomenimo ih u molitvama dok ne budemo mogli pomoći na konkretan način" napisala je poznanica obitelji na Facebooku.

Lokalna Župa Sv. Ćirila i metoda organizira prikupljanje donacija za obitelj koja je ostala bez doma, a podatke za uplatu objavili su na svom Facebooku.

Foto: Župa Sv. Ćirila i Metoda Vinkovci/Facebook

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije