Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Obitelj iz Njemačke šokirao prizor na plaži: Zastrašujuće je to bilo vidjeti

Oskar Hund fotografije čišćenja smeća objavio je na Facebooku, a u čišćenju su mu pomogle supruga i maloljetna kći
12. kolovoza 2019. u 12:45 112 komentara 108087 prikaza
smeće
Foto: Facebook

Njemačku obitelj koja ljetuje u Hrvatskoj šokirala je količina smeća koju su zatekli na jednoj plaži na Cresu pa su ga odlučili sami počistiti.

Plaža Punta Ogorčeni Česi Godinama ljetuju u Hrvatskoj, ovo su prvi puta doživjeli: Urlao je da plate 100 kn

Oskar Hund fotografije čišćenja smeća objavio je na Facebooku, a u čišćenju su mu pomogle supruga i maloljetna kći.

– Nakon jučerašnjeg otkrića uz more, opet smo skupljali smeće, no nema šanse da se to učini odjednom. Da bismo uspjeli, morali smo prikupljanju otpada postupiti postupno i bavili smo se ponajprije otpacima za koje smo pretpostavili da su posebno loši, poput mreža. Rezultat: Jedna slamka, ali i bezbroj pamučnih štapića za uši u raznim bojama. Mnoštvo mreža i vreća. Zastrašujuće je bilo vidjeti i izrezane boce pretvorene u lijevak. Usudili smo se pretpostaviti da su korištene za gorivo čamaca, nakon čega su nesmotreno bačene u more – objavio je on.

Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Deleted user:

    Ovo je kako piše na plaži, neka odu u RESORT HOTEL DUGA UVALA u ISTRI, od prljavštine i doslovno smeča svakog oblika i porijekla u samom hotelu i oko njega, sobe i čiščenje su posebna priča, o samoj plaži uz ... prikaži još! uz hotel da se ne govori, ali da ne pišem previše otiđite na stranice hotela pa pročitajte recenzije koje su pisali ljudi koji su boravili ili borave u tom HOTELU DUGA UVALA , za ne vjerovati da je i trečina napisanog istina bilo bi previše. Najbolje od svega su odgovori odgovorne osobe hotela, isplati se pročitati u svako slučaju, odgovori su urnebesni.

  • aabbcc:

    Pohvalno je da jedna obitelj pocisti nesto od smeca sa sobom jer ne mogu cistiti samo Hrvati a bacaju ga turisti iz Njemacke kao i cijelog svijeta ...

  • Gumbar136:

    kontejneri se moraju čistiti svaki dan .daj ti Plenkoviću nalog mafija