Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepažnja

Obišao spušteni branik na pruzi pa poginuo u naletu vlaka

nalet vlaka (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
Autori: ib, SaD/VLM
02.06.2012.
u 09:33

U trenutku nesreće signalno-sigurnosni uređaji su radili, a vozač je obilazio spuštene polubranike, priopćili su iz HŽ-a.

Vozač osobnog automobila (38) poginuo je tijekom prelaska željezničko-cestovnog prijelaza između mjesta Darda i Osijek jutros u 3.33 sati kada je podletio pod vlak.

Nesretni je vozač, prema prvim informacijama s terena, ignorirao svjetlo-zvučnu signalizaciju o dolasku vlaka kao i spušteni polubranik, te je na mjestu poginuo kada je na njega naletio vlak koji se kretao prema Belom Manastiru. Vlak je udario u desnu stranu vozila, a vozač automobila je preminuo na mjestu nesreće

- U trenutku nesreće signalno-sigurnosni uređaji su radili, a vozač je obilazio spuštene polubranike, priopćili su iz HŽ-a.  

Vlak je nakon sudara s osobnim vozilom isklizno iz tračnica. Sve mjerodavne ekipe su bile na terenu radi očevida koj je potrajao do 5.25 sati. 

Do normalizacije željezničkog prometa putnici će se prevoziti autobusima na relaciji Osijek - Beli Manastir - Osijek, pojasnili su iz HŽ-a. Neslužbeno doznajemo da je poginuli Damir U. bio granični policajac.

Ključne riječi

Komentara 36

VI
viga
11:30 02.06.2012.

ovo na sljiki zgljedi kak z drugog svetskog rata

DI
duncan_idaho
11:01 02.06.2012.

Žao mi je čovjeka, ali krivo je napisano "nesretni vozač", umjesto "glup vozač"

SA
sampras
10:57 02.06.2012.

glupost ubija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije