Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijeće i vijenci
Povratak na članak

Obilježili 23. obljetnicu VRO 'Otkos 10' - prve oslobodilačke akcije MUP-a i HV-a

U operaciji su sudjelovala 2847 branitelja s područja ondašnjih općina Virovitica, Bjelovar, Grubišno Polje, Daruvar, Koprivnica i Čakovec. U borbama je pet branitelja poginulo, a više desetaka je ranjeno

Komentari 4

KN
knezica
16:34 01.11.2014.

Slava i čast poginulima i ranjenima. Svi branitelji su naš ponos, naša prošlost, naša sadašnjost, a bez njih i njihove žrtve nema nam ni budućnosti!

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
17:25 01.11.2014.

Ova operacija je na meti i hrvatskih i srpskih istražitelja ratnih zločina protiv sudionika akcije. Zato je posebno zanimljivo da po istoj stalno njuška informator srpskog veleposlanika, sadašnji predsjednik Josipović, koji se zalaže za izručivanje branitelja Srbiji. Ništa mu se ne smije reći, to neka svima bude jasno.

VL
SS
sokac sa drave
16:27 01.11.2014.

Zasto se je tako dugo sutjelo o toj akciji kao i akciji Vocin i Zvecevo, akcijama koje su bilea prva oslobodjena podrucja.Kome to ne pase da su Slavonci bili u ratu prvi, prva kasarna pala u Virovitici,svi poginuli u dom. ratu preko 75% slavonci.Koji su ti sto hoce Slavonce usutkati i sami pobrati lovorike za sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.