Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMOTRA FOLKLORA
Povratak na članak

Običaji iz svih dijelova Slavonije na Zagrađu 2014.

Folkloraši su pred brojnim posjetiteljima pokazali izvornost običaja iz svih krajeva Slavonije, ali i bogatstvo nošnji i svirku veselih tamburaša

Komentari 1

SA
samoborka
16:44 04.08.2014.

Svaka cast Slavoncima, imaju ya svoja kola i tradiciju, ali zaista su vec postali naporni s tim svojim nosnjama,kolima, tamburama, rakijom.. Zaista mi je svejedno sto ce se Slavonci naljutiti na moj komentar, ali za njihovo je dobro da se napokon maknu iz proslosti i krenu zivjeti u sadasnjosti. I to ne tako da ocekuju stalno da ce netko drugi potezati promjene u njihovo ime,oni to sami moraju. Prestanite kukati Slavonci i ugledajte se na Medjimurce! Okanite se tambure i rakije,uhvatite se posla! Umjesto psenice i kukuruza, pocnite saditi kvalitetne bio rajcice, tikvice, cvjetace, maline, kupine, ljesnjake..Kupaca za kvalitetno I domace itekako ima,ali vi morate naci put do kupaca,a ne obratno! I jos k tome, dvorista su vam neuredna, dobar dio Slavonaca,sa sela pogotovo,koje vidim na tv-u djeluje kao da se tjednima nije oprao i pocesljao. Ponavljam,vrijedjate se koliko hocete,ali sto se prije trgnete to bolje za vas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.