Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborom kraljice karnevala u Rijeci i službeno počelo "peto godišnje doba"
Povratak na članak

Obersnel predao ključ grada meštru Toniju, kraljica je Bojana Batinica

S meštrom Tonijem kraljica će "vladati" Rijekom i u vrijeme karnevalskih svečanosti i brojih maškaranih događanja sudjelovati u svim javnim prezentacijama Riječkog karnevala.

Komentari 2

KS
KsenijaB
07:52 23.01.2010.

Obi nije los ali su mu prioriteti pobrkani ( moje misljenje). Grade se skupe sportske dvorane, a od obecane nove bolnice jos nista. Inace, za neupucene, Rijecke bolnice su u ocajnom stanju- kao u zemljama treceg svijeta. Isto tako sao sa zagadjenjem okolisa. Ina, Dina, Urinj, - veliki zagadjivaci a nista ne poduzimaju ( citaj: placaju) da se kvaliteta zraka poboljsa. P uno sminke ali prave vrijednosti- kao npr. osnovni zdravstveni standardi i cisti zrak - su na jako niskom nivou.

VL
OB
-obrisani-
00:18 23.01.2010.

G. Obersnel, Samo naprijed. Najbolji si gradonačelnik do sada. Skidam ti kapu i moj naklon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.