Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće

Obersnel: Ne brinite, daleko ste vi od vrha HDZ-a!

obersnel
Pixsell
23.09.2010.
u 15:46

Hadezeovac Burić pitao je gradonačelnika dijeli li mišljenje Ž. Jovanovića "da je HDZ zločinačka organizacija". Obesnel je odgovorio kako se to ne odnosi na cjelokupnu stranku, nego samo na njezin vrh.

Jučerašnja rasprava u Saboru, kada su se saborski zastupnici SDP-a obrušili na vladajuće, nastavila se i na današnjem aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Rijeke. Vijećnika HDZ-a Hrvoja Burića zanimalo je dijeli li riječki gradonačelnik Vojko Obersnel mišljenje stranačkog kolege i saborskog zastupnika Željka Jovanovića da je HDZ zločinačka organizacija. Obesnel je odgovorio kako se to ne odnosi na cjelokupnu stranku, nego samo na njezin vrh.

- Ne morate se brinuti jer ste daleko od vrha stranke, iako bi bilo bolje da jeste, bilo bi to bolje i za Grad Rijeku - “utješio” je gradske vijećnike HDZ-a gradonačelnik Obersnel.

Dinko Beakovića iz PGS-a pitao je jesu li u Rijeci svi primitivci koji su protiv rezanja zastave te se osvrnuo na nedavni performans umjetnika Janeza Janše “Život u nastajanju” koji je zbog rezanja hrvatske zastave podigao veliku prašinu u javnosti. Gradonačelnik, koji je nazočio performansu, izrazio je žaljenje što je taj umjetnički čin pretvoren u dnevno-politički slučaj.

- Što sam trebao učiniti, skinuti se do pojasa i kao Rambo braniti zastavu. Osobno je nisam rezao, a nemam ništa ni protiv nacije, ali mi je nezamislivo da na takvo što reagira policija - kazao je V. Obersnel.

Ključne riječi

Komentara 1

1J
1japan
18:19 23.09.2010.

volio bi vidjeti kakav bi referendum bio glede sjeckanje zastave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije