Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obamina Poruka
Povratak na članak

SAD: Ukrajina ne treba vojnu pomoć u borbi sa separatistima ali ruska invazija bi otvorila drugi set pitanja

Prema njegovim riječima, proruski separatisti, iako su uzrokovali mnogo nasilja dosad nisu dosegli snagu ukrajinske vojske.

Komentari 27

Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
13:16 07.08.2014.

Šteta koju trpe Europske zemlje, zbog Američkog imperijalizma, nezamisliva je. Kad se sjetim 80-tih godina prošlog stoljeća, kad je svima bio san otići u neku Europsku državu i usporedim to sa ovom neoliberalnom proameričkom krastačom, muka mi je.

VL
Avatar todorke
todorke
12:21 07.08.2014.

Pitaj svog ranjenog generala šta misli ?

VL
MG
mandoljina@gitara
14:12 07.08.2014.

Još da nam posjetitelj gay barova kaže kakav set pitanja otvara CIA državni udar u Ukrajini i postavljanje procionističkog premijera i predsjednika.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
16:56 07.08.2014.

Crna Ukrajina... CIA izrezirala drzavni udar... Stvaranje rata...(posvadaj pa vladaj) Prodja oruzja naravno na kredit glupoj Ukrajini..pod visokim kamata ..veliki rizik ....jel od necega USA mora da zivi... A Uran je najbolje baciti daleko od kuce na takav nacin necemoecemo ga morati ekoloski sanirati sto je jako jako jako skupo... Dovodenje potkupljenih pijuna na vlast.. Svjetski monetarni fond uskace sa svojom „pomoci“ zaduzuje Ukrajinu i daje kredite pod nepovoljnim uvijetima....a boze moj zemlja od velikog rizika. Ali interesantno sve mediske kuce nisu rekle kredit nego su to imenovale kao „pomoc“ sto je cista obmana I sakrivanje istine. Zlato sto je Ukrajina imala do 2014 preneseno je u USA.. Preko noci sin vice predsjednika USA Joe Biden-a, Hunter Biden je postavljen u upravni odbor nacionalne Ukrajinske naftne kompanije. Lista moze do sutra... Nakon rata...jel zemlja je unistena mora se obnoviti... E onda dodatno dolaze strane banke... zemlja visokog rizika.. nepovoljni krediti...dodatna pljacka srednjog sloja dok ga ne stavi na koljena... Kupovina ono malo firmi u drzavnom sektoru za bagatelu od strane multinacijonalnih kompanija.. I kad sve to prode Ukrajina ce biti toliko opljackan, rasprodana i zaduzen...a Ukrajini padaju u duznicko ropstvo i postaju robovi.... Posto dug se nemoze vratiti onda sjvjetska banka (oni koji upravljaju sa USA) Rockfeler & Rothshild, Sorosh uzimaju nacionalna dobra kako im se svida i sta im se svida ...ili ce kao crna Argentina pokusati da se sudi... Vazno je reci i otvoriti oci svima nama da u najduze 2 godine ce nas nasa „sposoban“ vlada i dalje nastaviti zaduzivati ..dok ne dode dan „crni dan“ i nasi saveznici po svoje.... jer mi nismo vratili dug...a dug mora da se vrati.. Doci ce i taj dan, kad Hrvatska bankrotira, doci ce ljudi koji ce biti placeni da nas istjeraju iz nasih kuca iz nasih stanova iz nasih kolibica sa nasih njiva..bas kao i Argentinske seljake... naravno dug mora da se naplati... I nece prezati ako se oduprepom da idemo iz nasih kuca nece prezati da nas ubije ..otruje ili slicno... A mali Ivo kaze “Kad budem pregovarali o Ini uzecemo u obzir interese nasih savenika”. To sve govori… Nije rekao niti se bori za interese ove zemlje..ovih gradana.. nego za interese saveznika...blago nama… USA sateliti mogu citati registracije na autima ali eto musica mali avioncic im je promakao. Tko moze viditi slona kad im se mrav naciljio ispred slona pa se slon nevidi, jel!! Kad se mrav naciljio ispred slona kako ce imati dokaze, pa normalno je da se slon ne moze viditi iza mrava!! Za dobrobit vas I vasih pokoljenja proucite Epicyte gen – gen neplodnosti sto Monsanto patentira u njegovu GMO sijeme a sto unistava sijeme vaseg sina /cerke…

VL
Avatar todorke
todorke
13:52 07.08.2014.

flok Šta misliš , šta misli O bama na vest malezijskih medija da je Boing 777 oborio vojni avion!. Na to uzazuju i izvetaji sa terena da je pored obaranja raketom vazduh vazduh P60 a i postoje rupe na pronađenimpostoje rupe na pronađenim delovima

VL
AP
apolon
15:11 07.08.2014.

Opet lamentira o stvarima o kojim pojma nema...hoće li sada nazvati Putina ?? Malo me podsjeća na našeg Zokija...čovjek isto završio pravo i misli da je u sve upućen!? da je u sve upućen!?

VL
DU
Deleted user
23:31 07.08.2014.

...ja bi mu dao još jednog Nobela poslije onog "iz pretplate"! Objesio je Sadama, navodno radi nuklearnog oružja, zapalio Afganistan, Irak, Sredozemlje, sredio Gadafija, pokušao i, podmečući mu "kemiju", Asada, svugdje ostavio Pax Americanu (krvave kupke), a sada je naa dobrom putu, poput Bismarcka i Adolfa, zapaliti preko Ukrajine i cijeli Globus!

VL
MU
mudrilopov
19:17 07.08.2014.

Rusi jedva cekaju tu "pomoc" jer to ce im biti zeleno svijetlo za upad u Ukrajinu posto ce se tim cinom javno dokazati strana upletenost u Ukrajinski gradjanski rat, za koju svi znamo ali za sada ide na kapaljku.

VL
XA
xaron
20:08 07.08.2014.

@patria... Htjeo sam te poslušati i izbaciti te stvari iz kuće, ali nisam našao ništa napravljeno u Rusiji ili Americi. Sve šta imam je napravljeno u Kini, Koreji, Japanu, Njemačkoj... Dali to znaci da te dvije države u stvari i ne postoje ?

VL
XA
xaron
20:01 07.08.2014.

Pa Obamu podržava 40% Amera, a Putina 80% Rusa, te nije jasno kako Obama ima morala da drugima daje lekcije kada mi ni u vlastitoj zemlji me vjeruju. Obama prvo treba svoje zemljake ( bar 50,1 % njih ) ubijeditiditi u ispravnost svojih stavova a onda ići dalje po svijetu. To je valjda demokracija.

VL
PL
@ploto@
21:58 07.08.2014.

patria - Ameriku i Europu su okupirali kriminalci iz izabrane sekte,kojima rukovodi kartel cionističkih bankara sa Wall Streeta i sa adrese iz londonskog citija.Mi živimo u poluropstvu,a potpuno ropstvo je u tijeku. Govorim o khazarskim dođošima ,koji su nahrupili uu Ameriku i oteli je od Amerikanaca,koje su napravili svojim robovima.Ne samo da su ih opljačkali i doveli u dužničko ropstvo,nego su totalno preuzeli Ameriku i sve poluge vlasti.Baš kao što su i FED na prijevaru oteli od američkog naroda.Ja tebe pitam patria,imaju li američki građani gojimi( njih oko 98%) pravo na slobodu i pravo da učestvuju u vođenju i oblikovanju svoje države,koju su im oteli .Ti kriminalci okupatori iz povlaštene sekte, vode posvajačke ratove koje prate genocide,pljačke i razaranja,a sav taj ceh plaćaju američki i građani svijeta,jedino banditi pune džepove. Patria,nećemo mrziti Ruse jer vi Židovi tako želite,nego ćemo poželjeti Putinu dobro zdravlje i da nam skine bolesne psihopate i luđake sa vrata.Rusi su nam jedini spas da ćemo ponovo doživjeti bipolarni ili višepolarni svijet i imati mogućnost izbora.I još nešto patria ! Tvoje krokodilske suze nad ukrajinskim narodom su tipično židovsko podmuklo,cinično licemjerje.Gdsje si bio kad je ovih dana pobijeno oko 400 palestinske djece ?? Ili gdje si bio kad je razaran Irak,Libija i sada Sirija.Briga vas za tuđe živote ,baš kao što vas briga za pravdu,humanizam,etiku i moral.Time se služite jedino da bi ostvarili svoje podle i prljave ciljeve.Za vas životi nežidova ne vrijede ništa,Toliko o tvojoj i vašoj brizi za Ukrajince.Njihova je jedina svrha da iskrvare u borbi protiv Rusa za vaš račun.Kome su cionisti ikada donijeli išta dobro ? Samo širite iza sebe krv,znoj i suze !

VL
MX
Mister X
22:45 07.08.2014.

Barak se ruga Putinu hajde ako smiješ da te vidim. Svjestan da se ne usudi jel vidi da su Ukrajinci več pre daleko otišli a Putin ne uvodi zabranu leta i ne šalje savjetnike i potrbnu vojnu pomoč svom narodu koji se u zapadu naziva separirani Rusi !

VL
DU
Deleted user
23:34 07.08.2014.

...ali mi (anglosaksonska pudlica) se ne bi trebali bojati; bit će protekcije kod Obame dogodine! He,he, he...Valjda će nas dopast koji Pedigre pal...

VL
MX
Mister X
23:30 07.08.2014.

ruska invazija bi otvorila drugi set pitanja; Kao na primjer jel imaju pravo doči u pomoč svom narodu kojega se bombardira i napada jel smo ga mi slobodni -svjet nazavli Separirani-Rusi .. Nadalje pitanje je slobodnog referenduma ( Kao kodd Kosovara ) i odluke o odcjepljenju dali bi i Ameri bili separirani ? Nadalje dali bi Rusi trebali isto reagirati kao i mi kada su počeli da nam se približavaju na Kubi ? I niz driugih pitanja dali je nama zaiszta žao Rusa i polurusa da se kokaju međusobno ili se radi o polaganom izravnom ratu sa Rusima da vidimo dokle če kukavice da krenu ...

VL
Avatar kapital3 org
kapital3 org
14:07 08.08.2014.

ameri idu tamo gdje je lakse.... irak

VL
UN
unbekant
09:11 09.08.2014.

Boze kako je ovaj svjet smrdljiv,i ko me sve dodjeljuje "nobelove"nagrade........

VL
OR
orao10
22:00 07.08.2014.

Normalno da Amerika treba pomoci Ukrajini.Imali smo i mi u ratu isti problema ali smo na kraju pobjedili istocne neprijatelje tako ce hvala bogu i Americi i Ukrajina. Zivio Zapad .

VL
FL
flok
13:56 07.08.2014.

malezijski mediji, jak izvor. službeno izvješće će biti relevantno, a ono još nije gotovo.

VL
FL
flok
13:08 07.08.2014.

nema putin muda direktno napasti, a ovi separatisti će popušiti

VL
PA
patria
19:18 07.08.2014.

Gospodo rusofili sa foruma Večernjeg lista što toliko silno uzdižete i hvalite Rusiju savjetujem vam da iz svojih stanova i kuća izbacite sve stvari i imovinu osim onoga što je došlo ili potječe iz Rusije, pa da vidite koliko će toga onda ostati. Koliko toga što valja je došlo iz Rusije, a koliko iz SAD-a i sa Zapada. Kako je moguće prihvaćati i zastupati stajališta i propagandu jednoga najobičnijega agresora kao opravdanje za vlastite antiameričke stavove i osjećaje. Zar Ukrajinci nemaju pravo voljeti svoju vlastitu zemlju i živjeti u miru i slobodi od svojih stoljetnih tlačitelja?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.