Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iza rešetaka

Obama u zatvoru, zatvorski čuvari dopratili ga do vrata

obama
Foto: Reuters/PIXSELL
18.07.2015.
u 07:30

Obilazeći federalne kaznionice, Obama predstavlja najavljenu reformu zatvorskog sustava i prvi je predsjednik na dužnosti koji je posjetio federalni zatvor

Američki predsjednik Barack Obama na vlastitoj je koži osjetio kako je to biti zatvoren u zatvorskoj ćeliji. Ipak, ne radi se o uhićenju i pritvaranju američkog predsjednika, već o Obaminu obilasku kaznionice El Reno u saveznoj državi Oklahomi.

Obilazeći federalne kaznionice, Obama predstavlja najavljenu reformu zatvorskog sustava i prvi je predsjednik na dužnosti koji je posjetio federalni zatvor.

 >> Obama i Putin telefonski razgovarali nakon 4 mjeseca šutnje

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mason
mason
18:40 18.07.2015.

Ima li mu tamo prijatelj Blagojevic ,demokrata hihi.

DU
Deleted user
12:24 19.07.2015.

Covjece ovaj lik je puko ko kokica. Nedavno je prisilo sve savezne drzave da priznaju gay brakove mimo njihove volje, zakljucio sporazum sa Iranom koji im prakticki osigurava put do nuklearnog oruzja, totalno je rasturio Libiju, odnose Rusije i SAD-a je unazadio na razinu koju su imali tokom Hladnog Rata, a sad jos hoce "reformirat" zatvorski sustav. Tako vam je to kad stavite radikalnog komunistu na celo drzave (to je opce priznata cinjenica o Obami koju zna cijeli svijet).

DH
dalibor.hren
11:41 19.07.2015.

Bilo bi dobro da ostane nekoliko noći kod jednog "obdarenog" rođaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije